e-villamos online szaklap

Megjelent a Világítástechnikai Évkönyv 11. kötete, a legek könyve!

| | |  0 | |

Ahogy az előző kötet mindenben jubileumi volt, úgy az új kiadvány mindenben a legekre tör: az eddig megjelent Évkönyvek közül a legnagyobb terjedelmű, a legtöbb cikk olvasható benne és a legszebben kivitelezett.

A XLVIII. Közvilágítási Ankét alkalmából megjelent a nagy sikerű Világítástechnikai Évkönyv sorozatának új, sorrendben 11. kötete, melyet az Ankét résztvevői már a rendezvényen kézbe vehettek.


Világítástechnikai Évkönyv 2016-2017


Újdonság, hogy a könyv két eltérő jellegű cikkcsokrot tartalmaz: egyrészt szokás szerint magas színvonalú, lektorált szakmai cikkeket, melyek mottója „LEDjen fény!” a LED világításra fókuszál, másrészt „Fényévek” címmel azon kollégák írásait, akik egy életen át elhivatottan a világítástechnika területén dolgoztak.

Ezek az írások megannyi érdekes visszaemlékezést, tanulságos, néhol humoros történet mesélnek el a múltból. Megjelenik bennük a korrajz, a technikatörténet, az emberiesség, a kollegalitás és valamennyi középpontjában egy-egy szakmai életút. A szerkesztők remélik, hogy ez a fejezet hagyományt teremt, és a következő évkönyvben folytatódni fog.

Köszönet illeti a kötet szerkesztőit: Nagy Jánost, Némethné dr. Vidovszky Ágnest és Vass Lászlót, akik rengeteg munkát fektettek az Évkönyv összeállításába, segítőiket (Almási Sándor, Andor György, Dézsi Gyula, Farkas János, Schmidt Gábor, Dr. Szabó Ferenc, dr. Vetési Emil), akik a szerkesztési és lektorálási munkában támogatták őket és nem utolsó sorban a cikkek szerzőit.

Az új Évkönyvet a Világítástechnikai Társaság tagjai díjmentesen igényelhetik a Világítás Házában nyitvatartási időben, illetve a VTT rendezvényein.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul