e-villamos online szaklap

Impresszum

Az E-VILLAMOS online szaklap a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozatának hivatalos lapja.

Az E-VILLAMOS online szaklap létének egyik legfontosabb oka, hogy napi szinten biztosítsa a kapcsolatot a Tagozat, annak vezetősége, és a teljes villamos szakma között. Éppen ezért minden kérdés és kérdező, vélemény és hozzászólás előtt nyittak vagyunk, keressen minket bátran!

Lapigazgató:
Kun Gábor, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozatának elnöke
tagozat@e-villamos.hu

Szerkesztő:
Lantos Tivadar villamosmérnök
info@e-villamos.hu
+36 70 601 9816

A lapot hírlevél formájában kapják a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozatának tagjai, illetve bárki, aki feliratkozik rá.

Kiadó

Mérnök Média Kft.

Postacím: 1033 Budapest, Vörösvári út. 103.

Telefon: (06 1) 450 0868, fax: (06 1) 236 0899

Web: www.mernokmedia.hu

E-mail: info@mernokmedia.hu

Jogi nyilatkozat

A www.e-villamos.hu portálon és annak aloldalain található összes szöveges és képi anyag a honlap üzemeltetőjének szellemi tulajdonát képezi. Az e-villamos.hu portál írott és képi anyagait elektronikus vagy nyomtatott formában újraközölni a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos. Az anyagok újraközlése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Az e-villamos.hu portál üzemeltetője a hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozások által birtokába került e-mail címlistát harmadik félnek nem adja ki, a hírlevéltől eltérő szolgáltatások céljaira nem használja fel.

Az e-villamos.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a honlap nyilvános fórumain (cikkek hozzászólásai, kérdések-válaszok stb.) megjelenő hozzászólásokat moderálja vagy törölje, egyes hozzászólókat eltiltson a hozzászólástól.