e-villamos online szaklap

Világítás az irodai kényelemért

| | |  0 | |

Világítás az irodai kényelemért

A Feilo Sylvania bemutatja az Optix termékcsaládot, amelyet úgy terveztünk, hogy a termékek egyszerre biztosítsák a magas hatékonyságot és a kiváló káprázás tompítást, hiszen egy iroda legfontosabb kellékei az ott dolgozó emberek.

Az aluminium optikás alacsony káprázású UGR <16 értékkel rendelkező, valamint a megnövelt vizuális kényelmet nyújtó CRI90-es típus bevezetése mellett az Optix ajánlatában már állítható fehér fényű változat is elérhető a személyre szabható irodai környezet kialakításának érdekében.

Tanulmányok által is alátámasztott, hogy az érzékelt megvilágítás befolyással van a természetes alvásszabályozó hormon kiválasztásunkra. A legtöbb fényforrás színhőmérséklete állandó ellenben az égbolt színhőmérséklete folyamatosan változik a nap folyamán. Ez ugyan lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen napszakban olvassunk és dolgozzunk, de az agyunk termelékenysége nem lesz maximálisan kihasználva.

A Tuneable White lámpatest követi a napszaki ritmust, ezzel biztosítva a természetes fényt az irodában, hogy az emberi agy a lehető legjobban tudjon teljesíteni.

A Sylvania Optix termékcsaládja 3 órás kombinált vészvilágítási opcióval (EM) és három vezérlő opcióval áll rendelkezésre:  irodai SylSmart Connected és Standalone , valamint DALI DT8.

További informáicóért látogasson el a www.sylvania-lighting.com weboldalra.

FeiloLEDSylvaniaVilágítástechnika

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul