e-villamos online szaklap

Feilo Sylvania: új START eco kültéri lámpatestcsalád

| | |  0 | |

Feilo Sylvania: új START eco kültéri lámpatestcsalád

A Feilo Sylvania a professzionális felhasználási területek, a beltéri lámpatestek és a dekoratív fényforrások mellett a kültérre is figyelmet fordít.

A Feilo Sylvania a professzionális felhasználási területek mellett folyamatosan jelenik meg lakossági termékekkel is. A beltéri lámpatestek és dekoratív fényforrások mellett a kültérre is figyelmet fordít.

Az új START eco kültéri termékcsalád tagjai elegáns és stílusos lámpatestekből áll, melyek tökéletes megoldást nyújtanak kertek, udvarok, parkok, kültéri bejáratok megvilágítására. A

START eco kültéri választékában helyet kaptak falra szerelhető négyzet és kör alakú lámpatestek, integrált érzékelővel vagy anélkül, kétféle színben; valamint egy falra szerelhető L- alakú lámpatest és 2 különböző méretű L- és téglalap alakú oszlopos lámpatestek.

A START eco kültéri termékcsaládra nem csak a magas teljesítmény – akár 880 lm (a falra szerelhető négyzet és kör alakú lámpatestek esetében) – jellemző, hanem a magas hatékonyság – akár 78 lm/W (az L- alakú falra szerelhető és oszlopos lámpatestek esetében).

Tovább a Sylvania HONLAPRA

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul