e-villamos online szaklap

Schrack Technik – tartalékvilágítási rendszerek

| | |  0 | |

Schrack Technik – tartalékvilágítási rendszerek

A Schrack Technik Kft. által kínált tartalékvilágítási rendszerek rugalmas és sokoldalú megoldásokat kínálnak, legyen szó saját akkumulátoros vagy központi akkumulátoros rendszerekről.

Saját akkumulátoros lámpatesteink alkalmasak kisebb és költséghatékonyabb tartalékvilágítási rendszerek kialakítására, míg központi akkumulátoros rendszereink a kicsitől egészen nagy méretű létesítmények biztonsági világítással történő berendezésére. Különböző lámpatestek állnak rendelkezésre az egyes paraméterek szerint, mint pl. a biztonsági világítók optikai rendszerei, a kijáratmutató lámpatestek piktogramjainak felismerési távolsága, a lámpatestek IP és IK védelme.

Kiemelhető, hogy kijáratmutató lámpatesteink döntő többsége univerzális szerelésű, azaz mennyezetre és oldalfalra is egyszerűen szerelhető. Amennyiben a szerelés módja megkívánja a különleges elhelyezést (pl. oldalfali „zászló”, almennyezetbe süllyesztett stb.), úgy a tartókonzolokat és speciális segédanyagokat biztosítjuk hozzájuk. Speciális, robbanásbiztos kivitelek is elérhetők.

Tartalékvilágítási központjaink a kisméretű, falra szerelhető, készletben kaphatótól (NLMY5) egészen az egyedileg tervezett, moduláris, nagyméretű, álló berendezésekig elérhető (multiControl). Ezek méretezésében és tervezésében természetesen segítséget nyújtunk.

Tapasztalt munkatársaink éves rendszerességgel vesznek részt a gyártó által szervezett tréningeken, hogy tudásuk naprakész legyen, illetve a beüzemelésekhez és karbantartásokhoz szükséges szakképzetségük és a gyártó által jóváhagyott minősítésük meglegyen.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

TOVÁBB A PROSPEKTUSHOZ

SchrackTartalékvilágítás

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul