e-villamos online szaklap

Wagner Ernővel, az MMK új elnökével beszélgettünk

| | |  0 | |

Wagner Ernővel, az MMK új elnökével beszélgettünk

A fiatalokat segítő, a környezetvédelmet szem előtt tartó és ösztönző MMK-t ígér a szervezet elnöke. Wagner Ernő a tavaly nyári tisztújítás óta vezeti a kamarát – terveiről, elképzeléseiről a Media12 kamerája előtt beszélt.

Bár gyermekkorában nem arról álmodozott, hogy mérnök legyen, aligha bánta meg, hogy végül a Budapesti Műszaki Egyetem építőmérnöki karán, vízépítőmérnöki szakon szerzett oklevelet 1986-ban, majd a Mérnöktovábbképző Intézetben és az MMK Statikus Mesteriskolájában képezte tovább magát. Wagner Ernő, amellett, hogy a szakmában kivitelezőként, cégvezetőként, tervezőként és igazságügyi szakértőként is nevet szerzett magának, kivette a részét a kamarai munkából is. Évekig a Somogy Megyei Mérnöki Kamara elnökeként tevékenykedett, tavaly júliusban pedig „szintet lépett”, őt választotta meg a tisztújító közgyűlés az MMK élére.

Mint mondja, kiemelten fontosnak tartja, hogy a tapasztalt szakemberek a fiatal kollégákat ne elriasszák, hanem segítsék, s akadályok felállítása helyett megkönnyítsék számukra a jogosultságok megszerzését.

Tekintse meg a kiadónk által készített beszélgetést:

Magyar Mérnöki Kamara

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul