e-villamos online szaklap

Fekete Valena Life a Legrand kínálatában

| | |  0 | |

Fekete Valena Life a Legrand kínálatában

Az elmúlt években a kapcsolók színvilága a kor divatjának megfelelően jelentősen átalakult. A megszokott, jól bevált fehér szerelvények dominanciáját napjainkban a különböző anyag (fa, üveg, fém) és színvilágok széles skálájának használata váltja fel.

Eleget téve napjaink elvárásainak a Valena Life szerelvénycsalád is elérhető már fekete színben is a tradicionális fehér, elefántcsont, és a modernebb alumínium színek mellett.

A Legrand kínálatában a három részes kiszerelés található meg, ami azt jelenti, hogy a komplett szerelvény a következőkből tevődik össze: Valena In’Matic mechanizmus, billentyű és keret. A Valena Life fekete termékei is biztosítják a már megszokott funkcióválasztékot: az alapoktól az USB-aljzatok, redőnyvezérlők, szobatermosztát, fényerőszabályzókon át az okos – Valena Life Netatmo-s – megoldásokig. A termékek gyártása és raktározása is Magyarországon történik.

A fekete Valena Life szerelvények 2021. júniusában kerültek forgalomba a magyar piacon. Nyitó akciónk keretén belül számos Nagykereskedésbe és Márkaboltba bekerültek a Legrand újdonságai.

A fekete Valena Life termékek megtalálhatók a Legrand aktuális árlistájában, valamint a PDF formában is letölthető Valena Life prospektusban.

Bővebb információk

LegrandVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul