e-villamos online szaklap

Legrand Smarther Wi-Fi termosztát

Komfort és hatékonyság

| | |  0 | |

Legrand Smarther Wi-Fi termosztát

Kifinomult design,maximális komfort, mely bárhonnan elérhető. A Smarther Netatmo intelligens termosztát folyamatosan felügyeli és az ütemterveknek megfelelően vezérli otthonában a hőmérsékletet. A Legrand Home + Control Applikációnak és a hangvezérlési lehetőségnek köszönhetően könnyedén alakíthat ki otthonában intelligens hőmérséklet szabályozást.

Mire képes az intelligens termosztát?

A „Smarther Netatmo” intelligens termosztát és a hozzá tartozó applikáció együtt lehetővé teszi otthona hőmérsékletének nyomon követését, pontos beállítását, programozását. Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően a Smarther távolról programozható és vezérelhető; megjelenítheti a helyiségben mért hőmérsékletet és páratartalmat is. A kívánt hőmérséklet és a „Boost” funkció az eszközön keresztül is, a kapacitív érintőgombok segítségével is beállítható. A „Boost” funkció a mért és beprogramozott hőmérséklettől függetlenül egy limitált ideig aktiválja a fűtés-/hűtésrendszert (30, 60 vagy 90 perc).

A „Smarther Netatmo” termosztáthoz „Netatmo intelligens radiátor szelepeket” is párosíthat. A „Netatmo intelligens radiátorszelepeivel” való kompatibilitásának köszönhetően a ház minden helyiségében különböző hőmérsékletet lehet beállítani a maximális kényelem érdekében.

A „Smarther Netatmo” a Google, az Amazon Alexa és az Apple Home Kit hangsegédekkel is vezérelhető.

LegrandOkosotthon

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul