e-villamos online szaklap

A kamarai ciklus értékelése

| | |  0 | |

A kamarai ciklus értékelése

Több mint 3500 mérnök egy online kérdőív kitöltésével értékelte a Magyar Mérnöki Kamara négyéves teljesítményét, illetve a mögöttünk hagyott járványév tapasztalatait.

3500 válasz érkezett arra az online kérdőívre, amelyben a tagok és nyilvántartottak értékelhették a kamara négyéves teljesítményét, illetve beszámolhattak a mögöttünk hagyott járványév tapasztalatairól. A válaszadók összességében jónak és javuló tendenciájúnak ítélték a kamara elmúlt négy évben végzett tevékenységét, ugyanakkor azt is fontosnak tartották megfogalmazni, hogy milyen feladatok teljesítését várják el a következő ciklusban.

A mérnökvállalkozásoknak az elmúlt évben kevesebb munkájuk volt, mint korábban. A válság következményei a tervezőket és a szakértőket súlyosabban érintették, mint a kivitelezésben dolgozó mérnököket.

A kérdőívben arra is rákérdeztek, hogy az MMK tagok miképp ítélik meg a tagozatok és a területi kamarák tevékenységét. A válaszadók a legmagasabb pontszámmal az Energetikai, a Tűzvédelmi, a Hírközlési és Informatikai, valamint az Elektrotechnikai tagozatok tevékenységét értékelték.

Részletek

Elektrotechnikai TagozatMagyar Mérnöki Kamara

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul