e-villamos online szaklap

A Tungsram legújabb beltéri termékfejlesztései

| | |  0 | |

A Tungsram legújabb beltéri termékfejlesztései

A Tungsram 2018-ban innovatív európai prémiummárkaként tért vissza a világpiacra. Mára világítási termékpalettája a bel- és kültéri világítás valamennyi területére kínál megoldásokat, a lakásoktól az iskolákon, nyilvános- és irodaépületeken, töltőállomásokon, és sportarénákon keresztül a közutakig és parkolókig.

„A Tungsram azt tűzte a zászlajára, hogy az energiahatékonyság éllovasaként központi szerepet töltsön be a világításban a meglévő LED-es és egyéb okos megoldásai segítségével. Ezeket rendszerbe szintetizálva kimutatható energiamegtakarítást tudunk elérni” – mondta el György Péter, a Tungsram igazgatósági tagja.

Legújabb termékfejlesztéseink a beltéri világítás területén mentek végbe. Ezek közül kiemelkedik a modern és esztétikus Torofi termékcsaládunk, amelynek egyszerű és rugalmas rögzítőmegoldása teljes mértékben egyedi igényekre szabható, hogy az adott helyiség minden sarkába megfelelő mennyiségű fény jusson. Ezen termékeink különböző rögzítési módokkal kaphatók (függesztett, felületi, sínes és süllyesztett) és magas színvisszaadási értéküknek (CRI80 +) köszönhetően a termékcsalád tökéletes látási viszonyokat és kellemes hangulatot biztosít. A függesztett és felületi változatok fekete és fehér extrudált alumíniumvázzal elérhetők, és mivel a Torofi családunk minden lámpateste azonos kinézettel és kivitelezéssel rendelkezik, így a különböző elemekből egy nagyszerű megjelenésű világítási rendszer állítható össze.

A LED Track Spot ADV & LUX termékeink karcsú kialakítással és nagyszerű CRI90+ színvisszaadási értékkel büszkélkedhetnek és magas, 105-110 lm/W-os hatékonysági fokuknak köszönhetően akár 50%-os energiamegtakarítást érhetnek el a hagyományos lámpákhoz képest. A 4 féle cserélhető optikával a lámpa sugárzási szöge 200 és 550 között választható. A lámpák standard, 3 fázisú sínrendszerre szerelhetők, mely a Tungsram választékában is megtalálható. A kiskereskedelmi üzletek, irodák, iskolák, galériák és múzeumok számára tökéletes választás.

A méhsejt-optikával (honey comb) ellátott IP65 Round High Bay egy olyan csarnokvilágító lámpatest, amelyet kifejezetten az ipari területek megvilágítására terveztünk. A méhsejt-optikának és a lámpatest speciális kialakításának köszönhetően csökken a közvetlen és közvetett káprázás (<UGR22, RG0), mely nagyobb komfortérzetet és biztonságosabb munkakörülményeket garantál működés közben. A 110°-os standard optika 60-90°-kal módosítható a fényterelő ernyők segítségével, ezzel a termék fényhasznosítása meghaladja a 140 lm/W-ot. A robusztus kialakítás hosszú élettartamot garantál bármely felhasználási területen. Bel- és kültéri világítástechnikai megoldások esetén is alkalmazható, nevéből adódóan IP65 védettségi szinttel rendelkezik. Végül, de nem utolsósorban pedig a LED-es technológiának köszönhetően nagy mértékben csökken az energiafelhasználás, mely jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé a felhasználó számára, amennyiben ezt a terméket választja.

A fentiekben bemutatott lámpatesteink mellett a nemrég kiadott katalógusunkból több száz más beltéri termékünket ismerhetik meg, melyek magas minőségű alkatrészeiknek és szakszerű mérnöki tervezésüknek köszönhetően rendkívül jó minőségű és megbízható megoldásként szolgálnak akár új világítási rendszerekhez, akár a már meglévők cseréjéhez.

Megnézem a katalógusT →

LEDTungsramVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul