e-villamos online szaklap

BPMK: online is teljesíthető a szakmai továbbképzési kötelezettség

| | |  0 | |

BPMK: online is teljesíthető a szakmai továbbképzési kötelezettség

2020. április végétől a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara lehetővé teszi, hogy a szakmagyakorlók online módon is teljesíthessék szakmai továbbképzési kötelezettségüket. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a szakmai továbbképzések online módon való elvégzése kötelező lenne.

A BPMK tájékoztatója

Nagyon bízunk benne, hogy az év második felétől Magyarország és a világ élete visszatér a megszokott kerékvágásba, és arra készülünk, hogy szeptembertől minden tervezett nagyrendezvényünket, konferenciánkat, és a kontaktórás szakmai továbbképzéseinket is a korábbiakhoz hasonlóan meg fogjuk tudni szervezni. Az online szakmai továbbképzés tehát csak egy plusz lehetőséget jelent, semmilyen következménnyel vagy retorzióval nem jár, amennyiben nem kíván élni vele!

 A BPMK online szakmai továbbképzéseinek lebonyolítási rendjéről itt olvashat bővebben.

BPMK TÁJÉKOZTATÓ PDF

Az első online (élő közvetítéses) elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzés 2020. május 6-án lesz.

Címe: Robbanásbiztonság
Előadó: Veress Árpád

A továbbképzésről minden információ megtalálható az ezen a linken, ahol jelentkezni is lehet.

A részvétellel a 2020-as szakmai továbbképzési kötelezettségét teljesítheti minden, az elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai tagozathoz tartozó szakmagyakorló.

Nem kell aggódnia, ha ez az első továbbképzés gyorsan megtelik, a további online alkalmakat is folyamatosan egyeztetjük az oktatókkal és hamarosan felkerülnek a honlapra.

Elképzelhető, hogy a rendszer első, gyakorlati kipróbálása során felmerülhetnek problémák, de igyekszünk őket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban javítani!

A BPMK által meghirdetett képzések megtalálható a www.bpmk-oktatas.hu honlapunkon, a lista folyamatosan bővül.

A kamarai tagsággal rendelkező szakmagyakorlóknak évente egyszer kötelező egy, a jogosultsági szakterülethez, vagy részszakterülethez kapcsolódó szakmai továbbképzésen részt venniük. Ennek elmulasztása a szakmagyakorlási jogosultság felfüggesztésével járhat.

Képzés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul