e-villamos online szaklap

Kamarai villamosmérnök képzés Kecskeméten

IDEA Electric 2019

| | |  0 | |

Kamarai villamosmérnök képzés Kecskeméten

A MlÉNK Magyar lnnovatív Építőipari Nyílt Klaszter a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai és Épületvillamossági Tagozatával együttműködve 2019. november 22-én nemzetközi villamosmérnök konferenciát szervez Kecskeméten, mely akkreditált szakmai továbbképzés, és az lDEA Conference brand első, tematikus társkonferenciája.

A konferencia elnevezéséül választott mozaikszó, az lDEA (lnnovation, Design, Engineering and Architecture) méltó módon kívánja képviselni a mérnöki, tervezői innovatív szemléletet, egyszersmind zsenialitást, bemutatva nem csupán a mérnöki munka folyamatát az álomtól a megvalósulásig, de az impozáns, látványos produktumok mögött sokszor szerényen megjelenő hétköznapi hősök tudását és teljesítményét: a mérnöki szakmát és magukat a mérnök-egyéniségeket, az álmok álmodóit.

A tartószerkezetek megálmodói és megvalósítói konferenciáján túl ezúttal a villamos szakág képviselőié a főszerep. Az lDEA Electric Konferencia innovatív projektek, eljárások, szakmai bemutatók, workshopok színhelye, ahol az előadások mellett kötetlen tapasztalatcserére is nyílik lehetőség.

Az IDEA Electric 2019 célja, hogy rávilágítson a tervezés és a kivitelezés szinergiáira, valamint olyan innovatív megoldásokat mutasson be, amelyek meghatározhatják a B2B, a B2C és a lakossági szektor jövőjét.

A regisztráció elindult: www.ideaconference.hu

Program

 

KépzésKonferencia

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul