e-villamos online szaklap

Kiemelkedő teljesítmény, kellemes megvilágítás, kecses méret

| | |  0 | |

Kiemelkedő teljesítmény, kellemes megvilágítás, kecses méret

A Feilo Sylvania bemutatja az Insaver Slim termékcsaládot, amely kiemelkedő hatékonyságú mélysugárzók széles választékát kínálja, 1050 és 5200 lm fényáram-érték között.

Az alumíniumreflektoros, speciálisan kialakított lencséknek köszönhetően UGR<19-nek megfelelő káprázási érték érhető el akár 2500 lm-ig – ezáltal ideális választás irodák, oktatási intézmények vagy bármilyen helyiség megvilágítására, ahol fontos a  megfelelő megvilágítás.

A 60 mm-nél kisebb süllyesztési mélységnek köszönhetően az egyik legkisebb UGR19 kompatibilis lámpatest a piacon. Az Insaver Slim tökéletes megoldást kínál azoknál a boltvilágítási és szállodaprojekteknél is, ahol nagy belmagasságú terek vannak. A 2900-5200 lumen közötti High Output verziók elengedhetetlenek lehetnek ezekre a helyekre.

A termékcsalád egyik  legfontosabb előnye a kiváló hatékonyság; akár 128 lm/W, amelynek köszönhetően még nagyobb energiamegtakarítás érhető el a hagyományos lámpák cseréje vagy új telepítések alkalmával.

Az Insaver Slim 50 000 órás élettartammal és 5 év garanciával rendelkezik, amely csökkenti a karbantartási költségeket. A DALI és a SylSmart SSC opciók szintén rendelkezésre állnak.

FeiloLEDVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul