e-villamos online szaklap

Új KNX-minősített oktatási központ Magyarországon

| | |  0 | |

Új KNX-minősített oktatási központ Magyarországon

A KNX Nemzetközi Szövetség a megalakulásától kezdve építi az oktatási központok hálózatát. A magas szintű oktatáshoz kidolgozta és a változó műszaki követelményeknek megfelelően folyamatosan frissíti a tananyagot.

A megfelelő oktatásmunkájuk végzésében támogatja a tervezőket és a kivitelezőket. A tanfolyamokat, minősített oktatási központokban tartják.

A KNX Nemzetközi Szövetség megvizsgálta a TermiCont Elektro Kft.-nél kialakított oktatási környezetet és azt az előírásainak megfelelőnek találta. Az oktatáshoz szükséges személyzet, készülékek, gyakorlási eszközök megfelelő mennyiségben és minőségben rendelkezésre állnak. Ennek alapján a KNX Nemzetközi Szövetség úgy döntött, hogy a TermiCont Elektro Kft. approbált KNX Training Center működtetésére jogosult, elindíthatja a minősített KNX oktatást.

A tanfolyamok a TermiCont Elektro telephelyén (2142 Nagytarcsa, Csonka János utca 4. J/6) kerülnek megtartásra. Az oktatóeszközök mobilrendszerben működnek, így kihelyezett tanfolyam megtartására is van lehetőség.

Az oktatási anyagot a KNX szövetség biztosítja, A tanfolyamokat Dr. Józsa Lajos tartja.

A tanfolyamokról érdeklődni a 06 20 983 6240-es telefonszámon és az info@termicont.hu-n lehet.

TermiCont Elektro Kft.
KNX Felhasználói Klub, Magyarország

KNXOktatás

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul