e-villamos online szaklap

Elektromosjármű-töltők a Legrand kínálatában

| | |  0 | |

Elektromosjármű-töltők a Legrand kínálatában

Az elektromos járművek nagyütemű elterjedésével a Legrand is kifejlesztette elektromosjármű-töltő megoldásait az egyik nagy autógyártó konszernnel együttműködve.

A Legrand autótöltő választéka Green’UP márkanévvel, igen magas technikai színvonalon, de mégis az egyszerűbb elvárásoknak is eleget téve kínál megoldásokat. A legegyszerűbb megoldás a 3,7 kW-os töltőkhöz az elosztóban kialakítható külön áramkörhöz szükséges elemek biztosítása.

A Green’UP termékcsalád egyedi, védelemmel kombinált áram-védőkapcsoló, erősített vezetékezés és erősített dugaszolóaljzat, ezüstözött, nagyobb csatlakozó felülettel. A piacon jelenleg egyedül a Legrand Green’UP kínálatában szerepel a megerősített dugaszolóaljzat. A felső korlát a 22 kW-os, 3 fázisú Green’UP töltőhely kialakítása akár fali konzollal, akár egyedi álló töltőállomás kialakítása 2 töltőhellyel.

Természetesen ezekhez is töltőállomásonként egyedi kábelezés és megfelelően kialakított védelmi kör szükséges. Igény esetén személyhez kötött elszámolási mérési megoldással, vagy hozzáférés szabályozással, távoli vezérléssel, webes megjelenítéssel. A Green’UP járműtöltő teljes választék katalógusban megtalálható a védelmi kialakítás javaslatokkal együtt a könnyebb tervezhetőségért.

Akár lakossági (zárttéri), akár nyilvános alkalmazásról van szó, minden esetben szükséges szakember segítségét kérni a töltők telepítésére, hiszen a gyártók többsége ehhez köti a garanciális feltételeket. A mosolygós autózás érdekében érdemes a gyártók által leírtakat betartani, alkalmazni.

Termékeinkről bővebb információt a www.legrand.hu weboldalon, vagy prospektusainkban találhatnak.

 

Elektromos autóElektromosautó-töltőLegrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul