e-villamos online szaklap

Lakossági kiselosztó szekrények praktikumra tervezve

| | |  0 | |

Lakossági kiselosztó szekrények praktikumra tervezve

A Legrand bővítette a lakossági vagy irodai használatra szánt kiselosztó kínálatát. Az új Practibox S választék tervezésénél figyelembe vették az esztétika mellett a szerelők igényeit is, így olyan termék palettát alkottak, amely könnyen instalálható és vezetékezhető.

A kínálatban három kategória jelent meg, gipszkarton falba süllyeszthető, téglafalba süllyeszthető és falon kívüli, amelyek mindegyike tartalmaz védőföld és nulla elosztókapcsokat egyaránt. A Practibox S oldalain minden kábelvezetési megoldáshoz megtaláljuk a megfelelő perforációt, továbbá elosztókapcsok terén is megfelelő szabadságot kapnak a szerelők a többféle elosztókapocs elhelyezési megoldásnak és kombinációnak köszönhetően. A 180°-ban nyíló megfordítható ajtók két színben érhetők el, fehérben és átlátszó füstszínűben. Az ajtó körüli káva mindegyik kivitel esetében fehér színű.

A Practibox S kiselosztó család a letisztult formavilágának köszönhetően remekül illeszkedik a legtöbb belső forma és színvilághoz, így nem kell rejtegetnie a felhasználóknak. A könnyű használathoz szánt praktikus megoldások sora jelentős, amiről bővebb információért keresse fel a www.legrand.hu/lakkosági/practibox-s oldalt.

További információ

KiselosztóLegrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul