e-villamos online szaklap

Fémipari szakvásár Németországban: wire és Tube

| | |  0 | |

Fémipari szakvásár Németországban: wire és Tube

2018. április 16-20-a között nyitja meg kapuit Düsseldorfban két világvásár: a wire Nemzetközi Huzal- és Kábelipari és a Tube Nemzetközi Csőipari Szakvásár.

Az iparágak több mint 2600 kulcsfontosságú szereplője ad találkozót egymásnak az öt vásárnapon, 16 vásárcsarnokban összesen 110 000 négyzetméternyi kiállítási területen (mintegy 70.000 nemzetközi szakmai látogatót várnak).

A wire 2018 szakvásárt a 9-16-ig terjedő csarnokokban, valamint az időszakos 18. csarnok egy részében rendezik: itt a huzalgyártó és -feldolgozó gépeket és berendezéseket, szerszámokat és gyártástechnológiai segédanyagokat, valamint alapanyagokat, különleges huzalokat és kábeleket vonultatják fel.

Ezen kívül a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika, valamint a vizsgálati technológia és a különleges szakterületek újdonságait mutatják be. Az üvegszálas kábelek minden eddiginél nagyobb mértékben kerülnek az előtérbe.  

A Tube 2018 szakvásár a 3-7.0-as csarnokokban, valamint a 16-17. csarnokban és az időszakos 18. csarnok egy részében mutatkozik be. A csőgyártó, csőmegmunkáló és csőfeldolgozó gépek és berendezések, valamint alapanyagok, csövek és karmantyúk, használt gépek, eljárástechnológiai eszközök, segédeszközök, a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika, valamint a vizsgálati technológia is része az átfogó kínálatnak. A nagy átmérőjű távvezetékek és az OCTG technológia, a profilok és gépek, valamint a műanyag csövek teszik teljessé a képet. 

 

wire - információk

Tube - információk

Kiállítás

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul