e-villamos online szaklap

Elektromos járművek töltése a Legrandnál

| | |  0 | |

Green’UP kínálatunk továbbfejlesztésre került. Megjelentek a 6 mA-es DC védelmek a termékekben, ezáltal elegendő az A típusú áramvédő kapcsolók alkalmazása az áramkörökben, az eddig szükséges B típus helyett. Ez annyit eredményezett, hogy a teljes rendszer bekerülési költsége jelentősen csökkent.

A régi, moduláris műszaki megoldások megmaradtak, ezáltal folyamatosan fejleszthető a töltőink tudása, hozzáférhetősége. Ha valaki vesz egy alap 7,4 kW-os töltőt és úgy gondolja, hogy elegendő neki a Bluetooth kommunikáció, majd a használat során plusz igényként felmerül a távoli elérés interneten keresztül is, akkor később fejlesztheti kommunikációs kittel a készüléket, vagy az RFID olvasót is be lehet építeni utólagosan. Nincs szükség készülék cserére. Természetesen a teljesítményt utólag nem tudjuk módosítani, ha 22 kW-os töltési teljesítményre lett szüksége, akkor azt tényleg csak töltő cserével lehet megoldani. Cserében a töltőink visszaszabályozhatók akár fizikailag (deepswitch-ekkel/kapcsolókkal), akár szoftveresen, hogy később ne kelljen újat venni.

A régi és az új kínálat csak a 6mA-es DC védelemben tér el egymástól, így külsőre nem lehet majd őket megkülönböztetni, sőt használat közben sem. A cikkszámokban is egy számjegy eltérés van csak. A régiek 0 590-nel, míg az újak 0 580-nal kezdődnek és végük nem változik. Az új bevezetésével a régi forgalmazása megszűnik.

Ezzel egyidőben elérhetővé válik 5 új cikkszámon a műanyag töltőinkbe beépített kommunikációs kártya és RFID olvasó együtt, amelyekkel a távoli elérés és számlázási lehetőség biztosítása mellett, a hozzáférést már nem csak a fém töltőknél lehet RFID olvasó és -kártya kombináció segítségével korlátozni, hanem a műanyag töltőknél is. A megoldás olcsóbbá teszi a beltéri töltőknél az RFID azonosítás használatát, mondjuk mélygarázsokban, legyen az irodaházban, bevásárló központban, esetleg társasházban.

A kínálatunkban levő töltőinknek szerviz hátteret is biztosítunk nem csak a jótállási idő végéig, hanem utána is. Természetesen a nem jótállás alá tartozó esetekben is lesz lehetőség alkatrészek cseréjére, a szükséges bővítések elvégzésére a szervízes kollégák segítségével.

Mindent összevetve igyekszik a vállalatcsoport a fejlesztésekkel minden vásárlói igényt kielégíteni, hogy ne csak kompromisszumokkal tudjunk töltési megoldást biztosítani a végfelhasználóknak.

Elektromosautó-töltőLegrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul