e-villamos online szaklap

A belga design és német minőség találkozása

| | |  0 | |

A belga design és német minőség találkozása

2024. június 1-jén a német MDT Technologies KNX termékgyártó átvette a TENSE-t, a belga prémium KNX készülék gyártót.

Az MDT Technologies 15 éve fejleszt és gyárt KNX termékeket az intelligens épületautomatizáláshoz a németországi Engelskirchenben. Naponta több ezer termék hagyja el a gyárat, ahol több mint 150 alkalmazott fejleszt és gyárt KNX komponenseket. Több mint 400 féle KNX termékkel az MDT az egyik legátfogóbb KNX termékpalettával rendelkező gyártó. A vállalat legújabb terméke a Glas Touch Smart, amely akár 64 vezérelhető funkciót kínál. Az MDT termékei kialakításában a nagyszámú intelligens funkcióra összpontosít, amelyek jelentős hozzáadott értéket kínálnak a felhasználóknak.

A TENSE tíz éve a kiváló minőségű, kézzel készített nyomógombok és vezérlőelemek szinonimája az épületautomatizálás területén. A TENSE KNX termékeire a fém, kő vagy fa elegáns felületek jellemzőek.

A KNX termékportfólió mérföldkövei

  • a keret nélküli, elegáns Intensity sorozat
  • a világ legkisebb jelenlétérzékelője, amely átmérője mindössze 18 mm jelenlétérzékeléssel, hőmérséklet- és fényerőméréssel is rendelkezik
  • az időtlen Serenity és Velocity sorozat igazi dizájner darabok

Számos formatervezési díj, például a Design Plus Award 2023 ismeri el a TENSE prémium termékeket.
Mindkét márkában közös a minőség iránti feltétlen elkötelezettség és a vásárlói igények szem előtt tartása.

Joen Adriaen, a TENSE cég alapító tulajdonosa: „Az MDT KNX technológia iránti szeretete és az elkötelezett engelskircheni csapat azonnal meggyőzött. Nagyon örülök, hogy az MDT a jövőben világszerte továbbviszi a TENSE márkát.”

Roger Karner, az MDT ügyvezető igazgatója hozzátette: „A prémium szenzortechnológiát és kivételes formatervet képviselő TENSE-sel bővítjük portfóliónkat. Örülök annak is,hogy Joen Adriaen és kollégái az MDT család tagjává válnak.” A TENSE is profitál az MDT gyártási és menedzsment szakértelméből, gyártási kultúrájából. Ez megalapozza a TENSE márka hosszú távú sikerét a luxus intelligens otthonok piacán. Az MDT csoport részeként a TENSE továbbra is a kiemelkedő belga dizájnt és az innovatív KNX technológiát fogja képviselni.

MDT termékek magyarországi forgalmazója:

TermiCont Elektro Kft.
2142 Nagytarcsa, Csonka János utca 4.J/6

tel: 06 20/983-6240
www.termicont.hu
https://bolt.termicont.hu
info@termicont.hu

Termicont

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul