e-villamos online szaklap

DEHNcord: kompakt eszköz többféle alkalmazáshoz

| | |  0 | |

DEHNcord: kompakt eszköz többféle alkalmazáshoz

Az igazi kihívást a túlfeszültség-védelmi eszközök beszerelése jelenti az elosztószekrényekbe, amelyek gyakran nagyon kicsik. Ez nem csak a fali dobozokra igaz, hanem sok más alkalmazásra is. A korlátozott hely gyakran megnehezíti a telepítést. Sok esetben még egy további szekrényre is szükség van, ami növeli a költségeket és rontja az épület általános megjelenését.

A DEHNcord 3P pontosan ilyenkor lehet hatékony. Ez a kompakt 2-es és 3-as típusú túlfeszültség-védelmi készülék minden vonatkozó szabványnak megfelel, és megbízható védelmet kínál.

A szűk terek optimális kihasználása

A DIN-sínre való rögzítés mellett ez a túlfeszültség-védelmi készülék többféle módon is felszerelhető a falra: függőlegesen, vízszintesen és különböző szögekben. Ez a különböző helyzetű szerelési füleken múlik. Ennek eredményeként a legkisebb helyek is optimálisan kihasználhatók.

Egyszerű és rugalmas szerelés

A push-in technika különösen praktikus a telepítés során. Gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható ez a készülék – párhuzamos vagy V kapcsolásban.

Mindig naprakész a távjelző érintkezővel

Az ilyen méretű túlfeszültség-védelmi-készülékek különlegessége a távjelző érintkező. A túlfeszültség-védelmi készülék állapotát közvetlenül továbbítja az okos otthonban lévő vezérlőegységnek, a közműcég vezérlőközpontjának vagy optikai csatolóval összekapcsolva.

Túlfeszültségvédelem a legkisebb helyigénnyel (dehn.hu)

DehnTúlfeszültségVillámvédelem

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul