e-villamos online szaklap

A Power kínálatában már elérhetőek a Legrand termékei

Válaszd a PractiboxS multimédiás elosztószekrényt!

| | |  0 | |

A Power kínálatában már elérhetőek a Legrand termékei

A Power Kft. kínálatában 2024 januárjától megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Legrand gyártó termékei. Cikkünben a PractiboxS elosztószekrényt mutatjuk be. A kínálatban mind a meglévő otthoni hálózatok javítására, mind az új rendszerek kiépítésére találunk professzionális megoldásokat. Ráadásul a széles választék segítségével különböző termékcsoportokat kombinálva lehetőség nyílik egy hatékony vezetékes és vezeték nélküli hálózat szakszerű kiépítésére.

A Power Kft. kínálatában 2024 januárjától megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Legrand gyártó termékei. 

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A cégcsoport kimagasló minőségű termékek gyártásával és forgalmazásával több termékkörben világszintű piacvezető pozíciót tölt be lakossági, kereskedelmi és ipari területen egyaránt. 

A választékban elérhetőek a kétvezetékes kaputelefon szettek, szünetmentes tápegységek, süllyesztett és falon kívüli szerelvények, aljzatok, energiaelosztási megoldások, rackszekrények és kiegészítők, réz strukturált hálózati eszközök, kábelvezetési megoldások, a nővérhívó és kórházi rendszerek

Cikkünkben a Legrand PractiboxS-t mutatjuk be.

Multimédiás lakáselosztó hagyományos és okosotthonokhoz

A Legrand PractiboxS elosztószekrény kínálatában mind a meglévő otthoni hálózatok javítására, mind az új rendszerek kiépítésére találunk professzionális megoldásokat. Ráadásul a széles választék segítségével különböző termékcsoportokat kombinálva lehetőség nyílik egy hatékony vezetékes és vezeték nélküli hálózat szakszerű kiépítésére. 

A hagyományos megoldások hátránya

A mai világban mindenki számára elengedhetetlen a gyors és megbízható internetelérés. Az otthoni munkavégzés és az okosotthonok elterjedése miatt pedig még fontosabbá vált, hogy megbízható legyen a LAN hálózat (helyi hálózat). Gyakran előforduló hiba, hogy a teljes hálózatnak csak egy részegységére fókuszáló megoldások kerülnek kiépítésre (például kizárólag Wi-Fi). Ezek rövid távon működőképesek lehetnek, de közép- és hosszú távon problémákat okozhatnak. Sőt, akár az egész rendszer újraépítését is szükségessé tehetik.

Az otthoni Ethernet kiépítés másik kihívása az eszközök (router, switch) és kábelek esztétikus elhelyezése, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják el és a legkevésbé legyenek feltűnőek.

A megoldás a Legrand PractiboxS elosztószekrénye!

Az új építések esetén a rendszer fő eleme egy multimédiás elosztószekrény, amely hasonló megjelenéssel rendelkezik, mint a PractiboxS kisfeszültségű lakáselosztó szekrényei. A multimédiás elosztószekrény nem tartalmaz semmilyen kisfeszültségű energiaelosztásra szolgáló kiegészítőt (mint például kalapsínt vagy elosztókapcsot). Azonban lehetőség van benne a gyengeáramú kábelezés szakszerű kialakítására és csatlakoztatására (legyen szó üvegszálas, réz vagy koax kábelekről), valamint kisebb aktív eszközök, például a szolgáltatói router és/vagy PoE switch elhelyezésére.

Tökéletes választás bármilyen faltípushoz!

A PractiboxS kiselosztószekrény esztétikus megjelenésével, süllyesztett vagy falon kívüli kivitelével bármilyen faltípushoz megfelelő választás. Könnyen és gyorsan telepíthető és vezetékezhető, valamint számos kiegészítővel is rendelkezik.

A beton, tégla vagy gipszkarton falakba süllyeszthető PractiboxS kiselosztókat úgy tervezték, hogy a beszerelés és vezetékezés a lehető legegyszerűbb legyen, így a szerelési idő minimálisra csökken. Lehetőség van a szekrények összekapcsolására külön rendelhető kiegészítőkkel. A kiselosztószekrények hőállóak akár 850°C-ig, és megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak. A szekrény letisztult formatervezése tökéletesen illeszkedik a legtöbb lakás és iroda kialakításához, valamint a Valena Life és Allure szerelvénycsaládhoz.

A kiselosztók közös jellemzői

 • megfelelnek az IEC 60670-24 szabványnak
 • lehetőséget biztosítanak az IEC 61439-3 szabvány szerinti szereléshez
 • II. érintésvédelmi osztály
 • IP40 – IK07 védelmi indexek
 • 180°-ban nyíló, megfordítható ajtó

PractiboxS elosztószekrény kiegészítői

 • erős- és gyengeáramú csatlakozóaljzatok
 • TV osztók
 • PoE switchek és Wi-Fi hozzáférési pontok
 • Keor DC szünetmentes adapterek
 • elosztókapcsok
 • túlfeszültség-levezetők
 • lakossági áram-védőkapcsolók, kismegszakítók

Válaszd a Legrand PractiboxS multimédiás lakáselosztót mind a meglévő otthoni hálózatok javítására, mind az új rendszerek esztétikus kiépítésére!

PractiboxS multimédiás elosztószekrény szolgáltatói modemmel RJ+FO

PractiboxS multimédiás elosztószekrény szolgáltatói modemmel RJ+FO, valamint PoE Wi-Fi hálózattal

Power Kft.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul