e-villamos online szaklap

Villanyszerelő Konferencián járt a Power Kft.

| | |  0 | |

Villanyszerelő Konferencián járt a Power Kft.

Október 17-én került megrendezésre a XXIX. Villanyszerelő Konferencia. Idén a Power Biztonságtechnikai Kft. is részt vett a Lurdy Házban megrendezésre került eseményen, amiről egy kis beszámolóval érkeztünk.

Az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSZ) huszonkilencedik alkalommal várta a villanyszerelőket és a villamos szakembereket a kiállítással egybekötött konferencián. A látogatók közelebbről megismerhették a szakma újdonságait, feltehették kérdéseiket, és érdekes előadásokat hallgathattak meg. A Power idén először kiállítóként vett részt a konferencián. Fő szempont volt, hogy széles témakörben tudjunk újdonságokat bemutatni, ezáltal is reprezentálva cégünk mottóját: Mindent egy helyen!

Felkészült kollégáink gondozásában élőben is kipróbálhatóak voltak termékeink. A látogatók élesben tesztelhették a kaputelefonokat (Hikvision, Dahua, Techson), és ízelítőt kaphattak a switch (Techson), rackszekrény, és szünetmentes tápegység kínálatunkból.

Örömünkre szolgált, hogy nagy érdeklődés övezte a CELO márka rögzítéstechnikai megoldásait és szögbelövőit. Természetesen a lakásautomatizálásról, és riasztórendszerekről szóló témakörökkel is készültünk (Grenton és Ksenia).

A SunSynk szakértőkkel támogatta megjelenésünket, így az érdeklődök első kézből értesültek a márka napelemes invertereiről és energiatárolási megoldásairól.

Vállalatunk fontosnak tartja a fenntarthatóságot, ezért a standunkat kizárólag olyan elemekből építettük fel, amit később is fel tudunk használni eszközeink hatékony bemutatásához.

Örülünk, hogy ennyien eljöttek és felkeresték a Power Kft-t.
Köszönjük, és találkozzunk legközelebb is!

www.powerbizt.hu

Power Kft.Villanyszerelő Konferencia

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul