e-villamos online szaklap

Hatékony világításkorszerűsítés a Sylvania nagy teljesítményű ToLEDo Lynx LED-fényforrásaival

| | |  0 | |

Hatékony világításkorszerűsítés a Sylvania nagy teljesítményű ToLEDo Lynx LED-fényforrásaival

A Sylvania új, ToLEDo Lynx LED-es fényforrásai a legegyszerűbb módot biztosítják arra, hogy meglévő lámpatesteit hatékony LED-es megoldásra cserélje. Búcsúzzon el az elavult világítási rendszerektől, és élvezze a LED-technológia kiváló előnyeit.

Az új, nagy teljesítményű ToLEDo™ Lynx DE, TE termékcsaládot úgy tervezték, hogy ECG előtéttel működjön, így gyorsan, egyszerűen és biztonságosan helyettesítheti a csapos kompakt fénycsöveket.

A nagy teljesítményű ToLEDo™ Lynx S, D, F termékcsaládot úgy tervezték, hogy mind a CCG, mind a 220-240 V-os közvetlen hálózati váltóáramú AC-rendszerrel működjön, így gyorsan, egyszerűen és biztonságosan helyettesítheti a magnetikus előtéttel működő, csapos kompakt fénycsöveket.

Ideális kereskedelmi és lakossági alkalmazásokhoz, beleértve az irodákat, szállodákat, éttermeket, raktárakat, szupermarketeket, folyosókat, valamint nappalikat, konyhákat és garázsokat.

A gyors, egyszerű és biztonságos cserefolyamatnak köszönhetően, amely kiküszöböli az újrakábelezés szükségességét, ez a technológia biztosítja a problémamentes átállást.

A lenyűgöző, akár 30 000 órás átlagos névleges élettartammal büszkélkedő LED-fényforrásaink garantálják a hosszú távú teljesítményt, amely csökkenti a karbantartási költségeket. Alacsony energiafogyasztása és villódzásmentessége hozzájárul a kényelmes és hatékony világítás élményéhez.

A hagyományos kompakt fénycsövekre emlékeztető üvegszerkezettel kialakított LED-fényforrások megtartják a megszokott kinézetet, miközben modern hatékonyságot biztosítanak. A -20 °C és 45 °C közötti hőmérséklet-tartományban zökkenőmentesen működik, így változatos környezetben is megbízható marad.

Ez a sokoldalú megoldás a lámpatestek széles skáláján találja meg ideális alkalmazását, mind a kereskedelmi, mind a lakóterek számára. Akár egy munkaterületet világít meg, akár egy lakótér hangulatát fokozza, ToLEDo Lynx LED-es fényforrások kiválóan teljesítenek, mivel páratlan energiahatékonyságot és minőségi megvilágítást kínálnak.

További információért látogasson el a sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul