e-villamos online szaklap

Optix Linear: sokoldalú világítási megoldás modern környezetekbe

| | |  0 | |

Optix Linear: sokoldalú világítási megoldás modern környezetekbe

Az Optix Linear termékcsalád sokoldalú szerelési lehetőségeket kínál, a termékek mennyezetbe süllyeszthetők, felületre szerelhetők illetve függeszthetők. A moduláris felépítésének köszönhetően könnyedén és gyorsan testreszabható, ezzel is biztosítva a zökkemenőmentes illeszkedést a különböző építészeti tervekbe és elrendezésekbe.

Az Optix Linear egyik kiemelkedő jellemzője a folyamatos vonalvezetésű szerelési lehetőség, amely több lámpatest együttes telepítésekor áramvonalas és egységes megjelenést tesz lehetővé. Ezenkívül a tartozékoknak köszönhetően sorolható, ami leegyszerűsíti a telepítési folyamatot, és biztosítja a tiszta és rendezett megjelenést.

Ha teljesítményről van szó, az Optix Linear igazán lenyűgöző, akár 4500 lm teljesítményt biztosít, akár 131 lm/W hatékonysággal. Ezt a nagy teljesítményt a kiváló színvisszaadás mellett érte el, a CRI (Color Rendering Index) 80 a 4000K D/I felfüggesztett változat esetében.

A vizuális kényelem fokozása érdekében az Optix Linear káprázásmentes optikát kínál alumíniumozott reflektorral. Ez a funkció segít minimalizálni a káprázást, és kényelmes megvilágítást biztosít, különösen azokban a helyiségekben, ahol vizuális feladatokat végeznek. Az ALU reflektorral a fénysűrűség 65°-os szögben 200 cd/m2 alatt marad, jól szabályozott és kiegyensúlyozott világítási környezetet biztosítva.

Az Optix Linear a CRI és a CCT (korrelált színhőmérséklet) különböző kombinációiban kapható, hogy megfeleljen a különböző világítási követelményeknek. Magas színvisszaadási képesség (Ra>90) esetén a 4000K opció áll rendelkezésre. Vannak 95-nél magasabb CRI-vel rendelkező változatok is, mint például a LUMI változat, amelynek színhőmérséklet-tartománya 2800K és 6200K között van, ami kivételes színpontosságot és sokoldalúságot biztosít.

A tartósság és a hosszú élettartam tekintetében az Optix Linear kiemelkedik. A 80-as vagy 90-es CRI-vel rendelkező modellek esetében 48 000 óra (L90B10) élettartammal büszkélkedhet, ami hosszú időn át egyenletes és megbízható teljesítményt biztosít. A 95-nél magasabb CRI-vel rendelkező modellek élettartama meghaladja a 60 000 órát (L80B20). Ez a figyelemre méltó hosszú élettartam csökkenti a karbantartási igényeket, és hozzájárul az alacsonyabb költségekhez.

Az Optix Linear standard fehér (RAL9016) kivitelben kapható, amely tiszta és időtlen megjelenész biztosít, és zökkenőmentesen illeszkedik a különböző belsőépítészeti megoldásokhoz. Speciálisabb tervezési igények esetén kérésre egyedi színválaszték áll rendelkezésre, amely további személyre szabhatóságot és bármilyen építészeti elképzelésbe való integrálást tesz lehetővé.

A fejlett vezérlési lehetőségekkel az Optix Linear fokozott funkcionalitást és energiahatékonyságot kínál. DALI (Switch-dim) dimmelhető, így pontosan szabályozható a fényszint és a kívánt hangulat megteremtése. Ezenkívül kompatibilis a SylSmart Connected Building és a SylSmart Standalone rendszerekkel, lehetővé téve az intelligens világításkezelést és az energiatakarékosságot.

Az Optix Linear 3 órás karbantartott vészvilágítási funkciót kínál, amely megbízható megvilágítást biztosít áramkimaradás esetén.

Mindent összevetve, az Optix Linear termékcsalád a sokoldalúságot, a teljesítményt és a tartósságot ötvözi, hogy átfogó világítási megoldást kínáljon a modern környezetek számára. Lineáris mennyezetbe süllyesztett, felületre szerelhető és függesztett változata, valamint moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző telepítési követelményekhez. A nagy teljesítményű specifikációk, a káprázásmentes optika, a testreszabható opciók és a fejlett vezérlési lehetőségek révén az Optix Linear megbízható választás a vizuálisan vonzó és kényelmes világítási környezetek létrehozásához, amelyek megfelelnek a különböző alkalmazások igényeinek.

További információért látogasson el a sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul