e-villamos online szaklap

Wayline, a Sylvania ipari szabadonsugárzó lámpatestcsaládja

| | |  0 | |

Wayline, a Sylvania ipari szabadonsugárzó lámpatestcsaládja

A Sylvnia Wayline LED szabadonsugárzó termékcsaládja egy nagy teljesítményű, energiahatékony és megbízható világítási megoldás, amely ipari és kereskedelmi alkalmazások széles körére alkalmas. Könnyű telepíthetősége, különböző opciói és tartozékai sokoldalú és testre szabható megoldássá teszik, míg magas szintű védelme, élettartama és garanciája biztosítékot nyújt megbízhatóságára és tartósságára. A Wayline LED-es szabadonsugárzó csakád kiváló választás mindazok számára, akik minőségi, költséghatékony világítási megoldást keresnek.

A Wayline három különböző hosszúságban kapható: 600 mm, 1200 mm és 1500 mm. Ezek a LED-es szabadonsugárzó lámpatestek ideálisak nagy ipari területek, például folyosók, raktárak, kiszolgáló helyiségek vagy általános célú terek megvilágítására. A termékcsalád a 2 részből álló ház push-in kialakításával könnyű telepítést kínál, így egyszerű és gyors megoldást jelent a világítási igények kielégítésére.

A Wayline LED-es szabadonsugárzók 3000K melegfehér vagy 4000K semleges fehér színhőmérsékletben kaphatók. A 4000K-s változat akár 8400lm (lámpatest fényáram) és 144lm/W (teljes rendszerhatékonyság) értéket is elér, így nagy teljesítményű megoldás. A termékcsalád különböző opciókat kínál: nem dimmelhető, DALI dimmelhető, 3 órás karbantartott vészvilágítás, integrált mikrohullámú érzékelő (jelenlétérzékelő) és integrált mikrohullámú érzékelő folyosó funkcióval. Minden hosszhoz szimmetrikus és aszimmetrikus reflektor áll rendelkezésre.

A Wayline LED-es szabadonsugárzók magas CRI-t (>80) és alacsony SDCM-et (<3) kínálnak ezáltal fényt biztosítanak. Ezeknek a LED-es lámpatesteknek az élettartama 90 000 óra (L80:B20), és 5 év garanciával rendelkeznek, ami biztosítékot nyújt a megbízhatóságukra és tartósságukra.

A LED-es lámpatesteket a könnyű szerelhetőség  jegyében tervezték, amit a 2 részből álló ház push-in kialakítása biztosít, ezáltal gyorsan és egyszerűen telepíthetők. A sorolhatóság és a 20 mm-es vezetékkivágást tartalmazó végzáró sapka még kényelmesebbé teszi a beszerelést. Ezek a LED-es szabadonsugárzók közvetlen rögzítésre és felfüggesztésre egyaránt alkalmasak, és a termék alapfelszereltségéhez tartozik a BESA-doboz csatlakozási lehetőség. A telepítés során a biztonság növelése érdekében biztonsági kábellel együtt szállítják a termékeket.

A Sylvania Wayline termékcsalád vészvilágítási változata 3 óráórás karbantartott vészvilágítási akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek megbízható vészvilágítást biztosítanak áramkimaradás esetén. A termékcsalád mikrohullámú érzékelőt is tartalmaz a 360°-os érzékeléshez, amely 6 m-es szerelési magasság mellett 8 m-es hatótávolságig terjed, így intelligens és energiatakarékos megoldást jelent. A termékcsalád folyosó funkciós változata beépített mikrohullámú jelenlétérzékelővel rendelkezik, így különösen alkalmas választás az olyan területekhez, mint például a folyosók.

A Wayline LED-es szabadonsugárzó termékcsaládot úgy tervezték, hogy magas szintű védelmet nyújtson, IK08 ütésvédelmi besorolással, amely biztosítja, hogy ellenálljon az akár 5 joule súlyú tárgyakkal való ütközésnek. Tartozékként szimmetrikus és aszimmetrikus reflektorok, csatlakozódarabok és függesztőkészletek állnak rendelkezésre, így a világítási megoldás könnyen testre szabható az egyedi igényeknek megfelelően.

További információért keresse fel a sylvania-lighting.com oldalt.

Érdekel

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul