e-villamos online szaklap

Ráncfelvarrás az okos és megbízható Syvania Granit csarnokvilágító termékcsaládon

| | |  0 | |

Ráncfelvarrás az okos és megbízható Syvania Granit csarnokvilágító termékcsaládon

A Sylvania Granit új generációja forradalmasítja a világítástechnikát. Ez a nagy teljesítményű lámpatest kiváló, akár 163 lm/W rendszerhatékonysággal büszkélkedhet, így az egyik legmagasabb energiahatékonyságú megoldást nyújtja kategóriájában.

Az új Sylvania Granit egyik kiemelkedő jellemzője, hogy immáron már SylSmart Connected kompatibilis. A SylSmart Connected egy felhőalapú világításvezérlő rendszer, amelynek működéséhez mindössze hálózati kapcsolatra van szükség. Olyan fejlett funkciókat kínál, mint a valós idejű felügyelet, az adatelemzés és a világítási zónák távvezérlése. A rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen webalapú kezelőfelületről kezeljék és irányítsák a világítást több helyszínen. Nagyobb rugalmasságot, skálázhatóságot és integrációs lehetőségeket biztosít, mint a korábbi SylSmart Standalone modulos változat.

A Sylvania Granitot a megbízhatóság jegyében tervezték, köszönhetően a továbbfejlesztett mikrohullámú Twist & Lock mechanizmusnak, amely nagyobb stabilitást és tartósságot biztosít.

Fontos továbbá azt is megjegyezni, hogy a továbbfejlesztett Twist & Lock mechanizmus miatt az új generációs termékekkel a korábbi mikrohullámú és SylSmart modulok nem kompatibilisek. A régi konzolok azonban továbbra is használhatók az új termékekkel, bár a kompatibilitási mátrix megváltozott.

Ez az IP65/IK08 védettségű lámpatest ideális ipari alkalmazásokhoz, és ellenáll a kemény környezeti körülményeknek. Négy különböző fényáram-csomagban kapható, 13klm és 32klm között, a SylSmart Connected változatok pedig 26klm-ig kaphatók, IP54-es védettséggel.

A Sylvania Granit csarnokvilágító akár -30 és +50 °C (SSA +40 °C) hőmérsékleten is működhet. Semleges fehér (4000K) és hideg fehér (6500K) színhőmérsékletekben is elérhető, így rugalmasan választható a helyiségnek megfelelően.

A Sylvania Granit hosszú, 90 000 órás élettartammal (L80B50) is rendelkezik, amelyet 5 év garancia erősít meg. Emellett a forgatható mennyezeti konzol további rugalmasságot biztosít, és a lámpaernyők tovább fokozzák az esztétikai élményt, miközben csökkentik a káprázást a megnövelt vizuális kényelem érdekében.

Összességében a Sylvania Granit új generációja egy nagy teljesítményű és megbízható világítási megoldás, amely fejlett csatlakozási lehetőségeket kínál, így az ipari és kereskedelmi alkalmazásokban a legjobb választás. A Sylvania Granit energiahatékonyságával és tartósságával okos befektetés, amely hosszú távú előnyöket biztosít bármely ipari alkalmazás számára.

További részletekért látogasson el a sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul