e-villamos online szaklap

Hatékony és innovatív LED-es fényforrás a félvezető iparban

| | |  0 | |

Hatékony és innovatív LED-es fényforrás a félvezető iparban

A Sylvania bemutatja az új, innovatív termékcsaládját, a Helios Goldot, amit kifejezetten UV-védelemmel védett környezetben való használatra fejlesztették ki, és ideális világítási megoldás a félvezető tisztaterek hatékony működésének biztosítására.

A félvezetőket számos iparágban használják, a számítógépek és a hozzájuk kapcsolódó eszközök gyártásától kezdve a katonai technológiák és berendezések fejlesztéséig. A minőség és a tisztaság a félvezetők gyártásában kulcsfontosságú a technológia sikerének biztosításához, függetlenül attól, hogy milyen technológiát támogatnak majd a tápellátásban és a vezérlésben.

Az értékes alkatrészek iránti nagy kereslet miatt a tisztatermek gyakran napi 24 órában üzemelnek, és a megfelelő világítás elengedhetetlen a minőségellenőrzés és a magas termelékenység biztosításához.

A Helios a lineáris LED-fényforrások egy teljesen új osztálya, kivételesen magas teljesítménnyel. Ez magában foglalja a kiemelkedő, akár 153 lumen/watt működési hatékonyságot, ami több mint kétszerese a tisztatermekben jelenleg használt fénycsövek hatékonyságának. A Helios egyedülálló kialakítása hermetikusan zárt, így nem tud kiszabadulni szilikongőz, amely megzavarhatná az ipari folyamatokat.

A Sylvania a Helios kifejlesztésével alapjaiban változtatta meg a lineáris lámpák felépítését. Ennek következtében a felületre szerelt LED-kibocsátókról áttértek a gázhűtéses LED-szálakra.

A változás fő oka, hogy a LED-szálak lehetővé teszik a Helios számára a teljes 360 fokos fénykibocsátást – ez a világelső lineáris LED-termék esetében. A szálak nagyobb hatékonyságot érnek el, mint a hagyományos felületre szerelt LED-ek (153 lm/W). Megkönnyítik a csőfelület fényerejének jobb egyenletességét is, forró foltok nélkül.
A fénycsőben narancssárga szálakat használnak, ezért nincs szükség színes hüvelyre.

További információért látogasson el a www.sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvania

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul