e-villamos online szaklap

Fordulat az E-mobilitás felé – az OBO Ion Wallbox-szal

| | |  0 | |

Fordulat az E-mobilitás felé – az OBO Ion Wallbox-szal

Az új Ion Wallbox-szal az OBO Bettermann megoldást kínál a magán- és kereskedelmi/ipari töltési infrastruktúrához.

Az elektromobilitás mindennapi életünk számos területén fejlődik, és forradalmasítja az elektrotechnikai infrastruktúrát is. Megbízható partnerként az új fejlesztésű Ion Wallbox-szal az OBO remek megoldást kínál magánlakásokban, társasházakban vagy kereskedelmi helyiségekben a növekvő töltőpontok iránti keresletre.

Kapcsolat a jövővel

A jól átgondolt technológiának, az egyszerű szerelésnek és a biztonságának köszönhetően, a négy modellváltozat közül minden alkalmazáshoz megtalálható a megfelelő fali töltő. Mind a négy Ion Wallbox 22 kW töltési teljesítményt tesz lehetővé (gyári beállítás: 11 kW), és egy előreszerelt 5 méteres töltőkábellel rendelkezik 2-es típusú csatlakozóval (Type-2). A kétirányú kommunikáció a Modbus RTU protokollon (RS-485) keresztül történik. Az ütésálló készülékház (IK08) különösen robusztussá teszi az Ion Wallbox-ot; a strapabíró, kiváló minőségű matt lakkbevonat pedig biztosítja, hogy a különleges esztétikai követelményeknek is megfeleljenek. A nyomógombos vagy kulcsos kapcsoló segítségével a készenléti fogyasztás minimalizálható.

Minden eshetőségre felkészülve

Igény esetén az Ion Wallbox Protect változatok integrált túlfeszültség-védelemmel is elérhetők, ily módon a töltési infrastruktúrába történő beruházás mindig optimálisan védett.
Az Ion Wallbox Key változatok védelmet nyújtanak az illetéktelen hozzáférés ellen. Kulcsos kapcsoló használatával csak az arra jogosult személyek férhetnek hozzá és indíthatják el a töltési folyamatot.
Az időjárásálló tető további védelmet nyújt a széllel és az időjárással szemben a védett kültéri területen, ez minden Wallbox változathoz elérhető.

Elektromosautó-töltőOBO

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul