e-villamos online szaklap

Energiahatékonysági megoldások ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek

REZSIKONFERENCIA 2022

| | |  0 | |

Energiahatékonysági megoldások ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek

Kevés aktuálisabb téma van manapság, mint a rezsiárak változása és az otthonok energiaigényének csökkentése. A fenyegető energiaárak réme a társadalom széles rétegének figyelmét fordította a takarékos megoldások felé. Ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek szól a Media12 kiadó rezsikonferenciája.

A háztartások energiafogyasztásának csökkentése és a lakások energetikai korszerűsítése a tavaly elkezdődött és az idei éveben fokozódó energia piaci árrobbanás hatására fókusztémává vált és minden érintett a fogyasztáscsökkentés módozatait keresi.

A Villanyszerelők Lapja és a Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika szaklap kiadójának és a Magyar Napelem Napkollektor Szövetségnek a szervezésében 2022. szeptember 21-én kerül megrendezésre a REZSIKONFERENCIA 2022, Energiahatékonysági megoldások ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek című esemény.

Épületgépész és energetikai szakemberek előadásaival, energiahatékonysággal foglalkozó piaci szereplők kerekasztal-beszélgetéseivel és gyakorlati tapasztalattal rendelkező vállalatokkal közösen kerülnek bemutatásra a rezsicsökkentés, elsősorban műszaki lehetőségei.

Időpont: 2022. szeptember 21. szerda
Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

Főbb témakörök:

Irodaházak keresletoldali szabályzása, napelemmel kombinált fűtési megoldások, energiatárolás, KNX-rendszerek, hőszivattyúk, ingatlanfelújítás, szabályzás, közel nulla energiaigényű épületek, energiatakarékos épületgépészeti megoldások, napelemek.

Részvételi díj: bruttó 10 000 Ft/fő

A Villanyszerelők Lapja, a VGF és Magyar Energetika szaklap előfizetőinek a rendezvény ingyenes.

(A helyszínen lesz lehetőség az egyes szaklapokra való előfizetésére, de ez online előzetesen is intézhető – a Villanyszerelők Lapja éves előfizetési díja: 7990 Ft)

Tervezett program és regisztráció: https://www.media12.hu/rezsikonferencia/

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul