e-villamos online szaklap

Plexo with Netatmo – okos megoldások vízmentes és falon kívüli kivitelben is a Legrand-tól

| | |  0 | |

Az intelligens okosotthon rendszerek mindenki számára elérhetők lettek napjainkban. A kínálatunkban megtalálhatók vezetékes és vezetéknélküli intelligens megoldások is. Fejlesztés és design szempontjából célunk volt, hogy illeszkedjenek a hagyományos kapcsolócsaládjaink formavilágába.

Általában a meglévő, hagyományos alapszerelés esetén az okosotthon funkciók zöme nem, vagy csak kompromisszumok árán valósítható meg.

A Legrand azonban úgy alakította ki kínálatát, hogy vésés és újabb vezetékek behúzása nélkül is képes jóformán minden okos funkció megvalósítására, legyen szó, világítás és dugalj vezérlésről, árnyékoló mozgatásról, illetve hőmérséklet szabályzásról. Ezt Retrofit kialakításnak nevezzük.

A termékeink előre párosított szett formájában érhetők el, vagy egyénileg is össze lehet állítani a kívánt rendszert, ehhez szükség lesz egy központi egységre mely az összes intelligens szerelvényünket kezelni tudja.
A rendszereinket a saját fejlesztésű Home + Control okosotthon alkalmazással használhatjuk, amellyel minden „with Netamo” termékünk vezérlése lehetséges. Offline állapotban, Internet kapcsolat hiányában, a szerelvények billentyűin keresztül marad a rendszerünk működőképes.

Az okosmegoldásaink kompatibilisek a népszerű hangvezérlő asszisztensekkel, így hangalapon is vezérelhetjük a rendszerünket.

Erről bővebb információt az alábbi linekn talál:

Valena Life/Allure Netatmo

Vízmentességet igénylő szerelésekhez az évtizedek óta magas minőséget képviselő Plexo kapcsolócsaládot, kiselosztó szekrényeket és elosztódobozokat ajánljuk.

A Plexo szerelvénycsalád tagjai IP55 vagy IP66 védettségűek, ennek köszönhetően jól alkalmazhatók kültéren. Süllyesztett és falon kívüli szerelésre is van lehetőségünk.

Legyen szó a terasz körüli csatlakozóaljzat vagy a medence megvilágításhoz, egy vezeték nélküli lámpakapcsoló telepítéséről, a Plexo Netatmo megoldásaival mindezeket könnyedén megvalósíthatjuk.

A Plexo IP55 with Netamo választékban jelenleg kettő termék párosítható a házban már kiépített Legrand intelligens rendszerhez:

  • Egy 2P+F csatlakozóaljzat, amely kettős falon kívüli keretben rejt okos funkciókat és képes maximum 3680W felügyeletére, vezérlésére, fogyasztásának mérésére.

  • Egy távvezérlő, amelyet egyes falon kívüli kerettel szállítunk. Tetszőleges helyre tehető, ugyanis vezetékezést nem igényel. Ezen termékünk egy szimpla billentyűs nyomó.
  • Alkalmas vezetékes fényerőszabályzó kapcsolók, aljzatok, mikromodulok vezérlésére is.

A folyamatosan elérhetővé váló korszerű termékeink igazolják a Legrand azon elkötelezettségét, amelyek a felhasználói élményt fokozását célozzák meg, egyben választ adva a 21. század kényelmi és energiahatékonysági elvárásaira.

Plexo Netatmo
IP55 kültéri okosotthon-megoldások

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul