e-villamos online szaklap

Kisfeszültségű megoldások az ipar szolgálatában

| | |  0 | |

Kisfeszültségű megoldások az ipar szolgálatában

Az ABB kisfeszültségű rendszerei a világon szinte bárhol, bármilyen ipari szegmensben megállták a helyüket az utóbbi években, legyen szó akár kismegszakítóról, áramvédőről, fogyasztásmérőről vagy ezek korszerű vezérléséről. Termékeink leggyakrabban a folytonos energiaellátás koordinálásáért, a pénzügyi eredmények romlását okozó leállások megelőzéséért és végül, de nem utolsó sorban pedig a hatékony energiafelhasználás méréséért felelősek.

Kell egy kis feszültség – avagy mit takar a kisfeszültség fogalma?

A kisfeszültségű rendszerek javarészt háztartások, kisvállalkozások és intézményi felhasználók villamos energia iránti szükségleteit elégítik ki. Ehhez a kategóriához olyan berendezések köthetők, melyek hálózati kapocsfelszültsége 50-1000 V között mérhető, de a vezető és a föld közötti feszültség is legfeljebb 600 V, ha közvetlenül földelt berendezésről beszélünk.

Okkal kérdezhetjük ezután, hogy a háztartásokra tervezett rendszerek hogyan kapcsolódnak az ipar szereplőihez?

Kisfeszültség nagyfelhasználóknak

Bár elsősorban a kisfeszültségű berendezéseket főként a kisfelhasználók, háztartások és intézmények alkalmazzák, de az ipar szegmensei számára is széleskörű integrálási opciók léteznek. Az alkalmazási lehetőségek rendkívüli sokszínűségét alátámasztja az elmúlt pár évben megvalósult ipari projektek mérete és száma.

Weboldalunkon számos példát olvashat arról, hogy különböző iparágak modernizálását és megbízhatóbb működését az ABB kisfeszültségű rendszerei milyen összetett és sokoldalú megoldásokkal támogatják, legyen szó akár egy hatalmas ipari parkról Kínában, vagy vasúti közlekedésről, élelmiszer-, vagy papíriparról, mezőgazdaságról, vagy éppen versenysportról.

Áttekintjük, hogy a különböző szegmensekben tevékenykedő cégeknek milyen mechanizmusokon keresztül biztosítják termékeink a hatékonyság növekedését, illetve a költségminimalizálásban kimutatható előnyöket.

Az ABB nem csupán a kisfelhasználók számára kínál előnyös megoldásokat, hanem ipari méretű projektekben is hatékonyan teljesít kisfeszültségű megoldásai és rendszerei által, mindemellett kompakt és moduláris termékkínálatunknak köszönhetően bármilyen típusú berendezéshez és rendszerhez könnyen integrálhatóak és optimalizálhatók szerelvényeink.

Bármely piaci szegmens szereplője számára tudunk hatékony és korszerű üzemmenetet biztosítani a villamos szerelvények irányítására, védelmére és a paraméterek mérésére alkalmas készülékek és rendszerek széles választéka által.

Olvasson tovább kisfeszültségű megoldásainkról az ipar szolgálatában a lenti gombra kattintva!

ÉRDEKEL →

ABB

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul