e-villamos online szaklap

Víz alatti hangulatvilágítás

| | |  0 | |

Víz alatti hangulatvilágítás

A víz alatti megvilágítás lenyűgöző új dimenziót nyithat meg beltéren és kültéren egyaránt miközben megváltoztathatja az adott helyiség hangulatát. A Sylvania PAR56 LED-es medencelámpái pihentető, szórakoztató, sőt drámai környezetet teremtenek, amivel fokozza az úszás élményét vagy kellemes megvilágítást biztosít  vizes látványelemek számára.

A Sylvania PAR56 LED-es fényforrásai csúcsminőségű és professzionális kivitelezést biztosítanak a medencék és vizes látványelemek megvilágítására. A meglévő izzólámpák korszerűsítésével, a Sylvania alacsonyabb energiafogyasztású LED-es fényforrásaira történő átállás segítségével pénzt takaríthat meg, anélkül, hogy a fénykibocsátás terén kompromisszumot kötne. A termékcsalád két fehér fényű (2000 lm és 3000 lm) és egy RGB változatot foglal magába.

A nagyteljesítményű piros, zöld és kék LED-ek kombinálásával, valamint egy belső mikroprocesszorral együtt az RGB változat a színek teljes spektrumát képes létrehozni, ami fokozza az úszás nyújtotta élményt. A fényforrás működtethető folyamatos színváltás üzemmódban, vagy rövid ki- és visszakapcsolással bármely kívánt színben rögzíthető. Ennek beállítását megkönnyíti a Sylvania távirányító.

 A Sylvania nagy múltra tekint vissza a speciális világítás kutatás-fejlesztésében. Az évek alatt megszerzett világítástechnikai tapasztalatokat ebbe a termékcsaládban is kamatoztatja, hogy a versenytársakkal szemben kiemelkedő teljesítményt biztosítson. A technológiát a Sylvania belgiumi K+F szakosodott csapata fejlesztette ki, a fényforrást az Egyesült Királyságban található gyárukban gyártották, a teljes terméket pedig  Németországban szerelték össze.

További információért látogasson el a a www.sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvania

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul