e-villamos online szaklap

Kibővűlt Atlantic szekrény keretválasztéka

| | |  0 | |

Kibővűlt Atlantic szekrény keretválasztéka

A Legrand termékválasztékában kiemelt helyet kapnak az elosztószekrények: a kis lakáselosztószekrénytől az ipari elosztószekrényekig mindenre megoldást kínálva.

Az Atlantic szekrények keretválasztéka nemrégiben megújult, ez az új áttervezett termékcsalád még nagyobb hatékonyságot, gyorsabb szerelhetőséget eredményez. Kompatibilis a már eddig elérhető Marina, Atlantic, rozsdamentes acél Atlantic szekrényekkel.

A vázszerkezet áttekinthetőbb lett elődjénél, mely 2 különböző megoldást is kínál. A már használatra kész moduláris keretszerkezetet – melyet készletben szállítunk-, a másik lehetőség a kiválasztott konfigurációnak megfelelő, a megrendelő által összeszerelendő keretszerkezet.

A használatra kész keretszerkezet katalógusszáma egy komplett terméket jelöl. Intuitív megoldás a könnyű kábelezéshez. A kábelezéshez a vázszerkezet kivehető, a szekrény belsejében is egyszerű a kábelezés, a karbantartás, a moduláris termékek DIN-sínre illesztése.

A másik lehetőség konfigurációs szabadságot biztosít a megrendelők számára. Korlátozások nélküli összeállítás és szerelés. A vázszerkezetet úgy tervezték, hogy minden felhasználási igénynek megfeleljenek. Ez az ötletes megoldás – többféle magasságban kapható tömör és moduláris előlapoknak köszönhetően – tökéletes megoldást biztosít ahhoz, hogy a moduláris és ipari termékeket ugyanabba a vázszerkezetbe lehessen szerelni.

A Legrand olyan szerelési rendszereket fejlesztett ki, amelyekkel a szekrénykonfigurációtól függetlenül, optimalizálják az összeszerelési időt. A sín elhelyezését megkönnyítik a praktikus kivágások, amelyek megkönnyítik az előlap és az előlaptartóbordák bepattintását.

Az új vázszerkezetek 2022. júliusától elérhető a Legrand kínálatában.

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul