e-villamos online szaklap

Nagy teljesítményű és fenntartható, napelemes kültéri LED-es lámpatestek

| | |  0 | |

Nagy teljesítményű és fenntartható, napelemes kültéri LED-es lámpatestek

A Gizmo Solar termékcsalád ideális megoldás olyan kültéri helyszínek megvilágítására, ahol nem áll rendelkezésre hálózati áram.

Ezek a nagy teljesítményű kültéri napelemes LED-es termékek a legtermészetesebb megújuló energiaforrást, a napfényt használják az általános megvilágításhoz, a dekoratív megjelenéshez és a biztonság növeléséhez. A nulla áramfogyasztás, a nulla telepítési költség és az a tény, hogy karbantartásmentes, fenntarthatóvá és környezetbaráttá teszi ezeket a termékeket. Továbbá az optimalizált működés a beépített mozgásérzékelők és napfényérzékelők segítségével javítja az akkumulátor élettartamát.

A fali lámpákkal, kültéri állólámpákkal, talajvilágítással és fényvetőkkel ez a termékcsalád a kültéri megvilágítás minden alkalmazási területét lefedi, például kertek, verandák, garázsok, fészerek, felhajtók és így tovább. Ráadásul a termékek a vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően könnyen telepíthetők és mozgathatók, mivel nem csatlakoznak a hálózathoz.

A kültéri alkalmazásokra tervezett lámpák magas IP54/IP65 védettséggel, nagy, akár 920lm fényárammal és három év garanciával rendelkeznek a megbízhatóság érdekében.

További információért látogasson el a sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvania

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul