e-villamos online szaklap

Kérdőív a mérnökök üzleti gondolkodását segítő képzés kapcsán

| | |  0 | |

A Magyar Mérnöki Kamara 2017–2021. közötti tevékenységéről készült felmérés egyértelműen azt mutatta, hogy a mérnöki irodák jellemzően kis-, vagy mikrovállalkozásként végzik munkájukat és tulajdonosaik nemcsak mérnöki, hanem általában cégvezetői feladatokat is ellátnak. Ez a tény szülte azt – az MMK következő időszakára vonatkozó stratégiában is megjelenő – gondolatot, hogy megfelelő oktatással is segítenünk kell tagjaink üzleti, gazdálkodási, vállalkozási ismereteinek elmélyítését.

Ebből a célból – az MMK keretei között működő beruházáslebonyolítói, nukleáris mérnöki, BIM-továbbképző mesteriskolák jó tapasztalataira építve – tervezünk indítani olyan interdiszciplináris képzést, amely elősegíti a mérnökök üzleti gondolkodását; hosszabb távon azt a célt is szolgálva, hogy ne csak tervezni, alkotni tudjunk, hanem azt méltó módon el is tudjuk ismertetni a szűkebb és tágabb társadalmi környezetünkkel.

A vonatkozó oktatási tematika kidolgozását megkezdtük és ehhez kérjük szíves segítségét: legyen szíves az alább felsorolt főbb témakörök közül azt az ötöt megjelölni a csatolt kérdőívben, amelyeket Ön szerint az előzőekben vázolt képzés fókuszába kell állítanunk.

Kérjük, az alábbi linkre kattintva töltse ki a rövid kérdőívet, mely témaköröket javasolja a képzési keretbe helyezésre: https://forms.office.com/r/dv1YpPhi7w

Kérjük, hogy ajánljon további szakterületeket is a tervezett képzés tematikájához az online űrlap kitöltésén keresztül; természetesen minden más idevágó javaslatot, ötletet szíves fogadunk.

Kitöltési határidő: 2022. június 26.

Magyar Mérnöki Kamara

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul