e-villamos online szaklap

Kisfeszültségű ABB megoldások az élelmiszeripari ellátási lánc mentén

| | |  0 | |

Kisfeszültségű ABB megoldások az élelmiszeripari ellátási lánc mentén

A megbízható működés kulcsfontosságú a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban, mert ez szolgáltatja társadalmunk élelmiszerellátását.

Cikkünkben, amelyben átfogó mezőgazdasági és élelmiszeripari körképet adunk az elektromosság és a kisfeszültségű megoldások tekintetében, a következő kérdésekre keressük a választ:

  • Egészen a termeléstől, a feldolgozáson keresztül az értékesítésig bezárólag az ABB kisfeszültségű megoldásai hogyan teszik lehetővé ezen iparágak költséghatékony működését?
  • Ezek a korszerű kismegszakítók, áramvédők és fogyasztásmérők hogyan járulnak hozzá a sikerhez?
  • A kisfeszültségű berendezések professzionális irányítása és ellenőrzése miért szükséges?

Kulcsfontosságú a szüntelen működés

Az élelmiszeriparban gyártani kívánt mennyiséget pontos éves tervszámok és konkrét napi termelési igény írja elő. Azt talán nem is kell magyarázni, hogy milyen mértékű keresleti nyomást helyez az iparágra Földünk népességének élelmiszer-fogyasztása. A berendezések és az áramellátás szünet nélküli működése elengedhetetlen a mezőgazdasági termelés, valamint az élelmiszer feldolgozása és értékesítésének megvalósulásához.

Nincs lehetőség a gyártási tevékenység szünetelésének ebben az iparágban. El se tudnánk képzelni, mekkora károkat okozna egy üzemnek, ha az áramellátás elégtelensége miatt akár csak rövid időre is, de leállnának a gyártósorok. A megakadt termelési folyamat pedig további elakadást okozna az utána következő munkafolyamatokban, és így tovább. A kihasználatlanul álló gépsorok, feladat nélkül várakozó fizetett emberi munkaerő akkora fennakadást okozna a feldolgozás során, hogy meglátszódna az időszak gazdasági eredményeiben. Viszont az ilyen jellegű leállásának és az ebből fakadó kiesések mind megelőzhetőek megbízható elektromos berendezések használatával.

Az ABB magas minőségű kisfeszültségű megoldásaival elkerülhetőek a hasonló krízisek. Kezdve a kisvállalkozásoktól a közepes üzemeken keresztül a legnagyobb élelmiszergyárakig bezárólag, elektromos üzletágunk biztosítja a szüntelen termelési és költséghatékony gyártási folyamatok sikeres gazdálkodását. Továbbá mindezt gazdaságos, biztonságos és fenntartható módon tesszük, figyelembe véve a jövő élelmiszertermelési igényeit.

Weboldalunkon mutatunk néhány példát arra, hogyan járulnak hozzá az élelmiszeripari szegmens sikeres termeléséhez termékeink és rendszereink. Nyomon követhetjük az élelmiszerek előállításának folyamatát az alapanyag-termeléstől (mezőgazdaság) a feldolgozáson (gyártás) keresztül a végtermékek eljuttatásáig a fogyasztókhoz (kiskereskedelmi értékesítés).

Vállalatunknak elsődleges szempont, hogy a gyártási folyamat energia-felhasználásának költségei az élelmiszer-előállítás teljes folyamatában nyomon követhetők és kezelhetők legyenek.

Olvasson tovább és tudjon meg többet az ABB kisfeszültségű megoldásairól az élelmiszeriparban az alábbi  gombra kattintva!

ÉRDEKEL

ABB

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul