e-villamos online szaklap

Panelek minden alkalmazáshoz

| | |  0 | |

Panelek minden alkalmazáshoz

A Sylvania bemutatja a jól ismert START Panel-család IP44-es változatát. A süllyesztett, LED Panel-családot általános beltéri világítási alkalmazásokhoz, például irodákhoz, tárgyalókhoz és konferenciatermekhez tervezték.

A START Panel-lámpatestek optikai kialakítása egyenletes teljesítményt biztosít a lámpatest egészén, ami megnyugtató és lágy fényforrást eredményez.

Az IP44-es változat 600x600 mm-es és 1200x300 mm-es méretekben kapható, ezzel elégítve ki a leggyakoribb telepítési igényeket. Kialakítása keskeny, maximum 35 mm magas (driverrel 65 mm). UGR19 diffúzornak köszönhetően a panel villódzásmentes fényt biztosít. 3000K és 4000K színhőmérsékletekben kapható, 5 év garanciával, 100 000 órás élettartammal (L70B50). 2 db biztonsági kábel, mint kiegészítő alkatrész a csomag részét képezi, és Loop-in-Loop-out (LILO) doboz opcióként hozzáadható az egyszerű telepítés érdekében. A rendelkezésre álló tartozékokkal felületre is felszerelhetők és felfüggeszthetők a lámpatestek. Igény szerint DALI dimmelhető változatban is kapható.

További információkért keresse fel a Sylvania honlapját: www.sylvania-lighting.com 

LEDSylvania

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul