e-villamos online szaklap

A Schrack sikere továbbra is töretlen

| | |  0 | |

Hatalmas megtiszteltetés és öröm a Schrack Technik Kft. számára, hogy már 6. éve a legmegbízhatóbb magyar cégek között szerepel. Küldetésük továbbra is világos és egyértelmű: ügyfeleik a lehető legelégedettebbek legyenek.

A cég munkájának eredményét mi sem mutatja jobban, hogy már hatodik éve kapta meg a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanúsítványát, mely azt jelzi, hogy a velük történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Dun & Bradstreet AAA (tripla A), immáron második éve GOLD fokozattal Magyarországon a cégek csak nagyon kevés százaléka rendelkezik. 

A tanúsítvány itt tekinthető meg →

A tanúsítványt azon vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az elmúlt években folyamatosan megfeleltek a nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak. A minősítés alátámasztja azt a tényt, hogy az ilyen vállalatokkal kialakított üzleti kapcsolatoknak, a pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

AAA Gold tanúsítvány bizonyítja a cég pénzügyi stabilitását

Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte a Schrack Technik Kft. stabilitását, azt az üzenetet hordozza a cég számára, hogy jó úton járnak a cég építésében, fejlesztésében. Mivel a vállalkozás minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg a céget a piacon.

A Schrack Technik Kft. biztos abban, hogy a Dun & Bradstreet tanúsítvány segítségével ügyfeleik, szállítóik, munkavállalóik felé is tovább fokozhatják azt a bizalmat, amelyre egyre nagyobb szükség van a hosszú távú és stabil üzleti kapcsolatokban.

A Schrack Technik Kft. büszkén és magabiztosan állíthatja, hogy a jövőben is a piac stabil szereplője lesz.

Schrack

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul