e-villamos online szaklap

ABB kisfeszültségű megoldások a modern épületekben

| | |  0 | |

ABB kisfeszültségű megoldások a modern épületekben

A világ legmagasabb felhőkarcolója, a földkerekség legnagyobb kapacitású adatközpontja, a 21. század legmodernebb kórháza, vagy épp az Ön otthona, irodája. Bármilyen épületről is legyen szó, a jövő kihívásait teljesítő technológia és kapacitás biztosítása elengedhetetlen.

Az ABB globális háttérrel, több mint 130 éves tapasztalattal és a világmárkához méltó megbízhatósággal áll Ön mellé bármely igénye esetén a kisfeszültségű megoldások terén. Professzionális kismegszakítók, áramvédők, fogyasztásmérők, kapcsolószekrények és egyéb eszközök széles tárházát kínáljuk Önnek. Készséggel állunk rendelkezésére az áramellátás modern rendszerének tervezése, irányítása és ellenőrzése során. Automatizálásra alkalmas rendszereink a világ élvonalába tartoznak. Tartson velünk és ismerje meg őket!

A 21. század kisfeszültségű megoldásai a világ legújabb épületeiben

Az ABB elkötelezett amellett, hogy teljesítse a 21. század technológiai kihívásait és vásárlói számára olyan eszközöket, készülékeket és rendszereket kínáljon, amelyek megfelelnek a jövő kapacitásigényeinek és az automatizálás folyamatainak. Kompakt és moduláris kisfeszültségű termékkínálatunkban a gondos tervezésnek köszönhetően a szerelvények bármely típusú berendezéshez és rendszerhez könnyen integrálhatók és optimalizálhatók, így igény esetén a későbbiekben is könnyedén kiegészíthetők. Mi már felkészültünk a jövőre. És Ön?

Bemutatjuk, hogy milyen megoldásokkal támogatjuk a korszerű épületek kisfeszültségű rendszereinek megvalósítását, majd összefoglaljuk az okos munkahelyi környezet intelligens megoldásait. Megismerjük az otthonok biztonságát és kényelmét nyújtó Compact Home termékcsaládot és a KNX intelligens épületfelügyeleti rendszert, végül a világ legmodernebb épületeinek példáin illusztráljuk az ABB jövőbe mutató megoldásait.

Olvasson tovább és tudjon meg többet az ABB kisfeszültségű megoldásairól a linkre kattintva!

ÉRDEKEL

ABB

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul