Kiépült a sümegi vár új, nagy kapacitású energiaellátása. LUXORliving Day. 2023. június 27. (kedd) 17.00-19.00 óra. 2023. évi Építőipari Nívódíj pályázati felhívás. Speciális rovarölő LED-cső a Sylvania-tól. Indulhat az ipari energiatárolói kapacitások bővítése. Új DIVAR IP all-in-one 4000 és 6000 videórögzítők, kis és közepes méretű rendszerekhez. Energiagazdálkodási irányítási rendszerek tanúsítása. Az ABB az elektromos haszongépjárművek töltési megoldásainak széles termékportfólióját kínálja. Tízből már csak hat új építésű lakásba kötik be a gázt. Világításvezérlés épületek mellékhelyiségeiben II. Folyosók, előterek. Érdekes cikkek a Voltimumon.
Kiépült a sümegi vár új, nagy kapacitású energiaellátása
A szinte függőleges sziklafalon keresztül juttatták fel az áramot a középkori erődbe, ehhez különleges véső- és alpintechnikai megoldásokat alkalmaztak a szakemberek. A vár alatti szűk területen új transzformátor-állomást állítottak fel, a belvárosban pedig földkábelt fektetettek.
Támogatott tartalom
LUXORliving Day
2023. június 27. (kedd) 17.00–19.00 óra
Mindenkinek, aki építkezik vagy felújításba kezd érdemes beterveznie a LUXORliving rendszert. Az intelligens otthon megoldás kényelmesebbé és rugalmasabbá teszi az otthonokat. Vegyen részt a LUXORliving Day nyílt napon és ismerje meg a LUXORliving világát! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2023. évi Építőipari Nívódíj pályázati felhívás
Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány idén is meghirdeti az Építőipari Nívódíj pályázatot, melyre szeptember 15-ig várják a 2020. január 1. és 2022. december 31. között használatbavételi engedélyt kapott, 100 millió Ft nettó beruházási értéket meghaladó építmények pályázati dokumentumait.
Támogatott tartalom
Speciális rovarölő LED-cső a Sylvania-tól
A levegőben élő rovarok, mint például a közönséges házilégy, darazsak és a szúnyogok akár 4 millió baktériumot is hordozhatnak. A potenciális a fertőzés veszélye mindenhol fennáll, ahol leszállnak, és a jelenlétük teljesen elfogadhatatlan a higiéniai területeken.
Indulhat az ipari energiatárolói kapacitások bővítése
Az Energiaügyi Minisztérium várakozásai szerint a jelenlegi 20-25-ről 2030-ra ezer megawattra nőhetnek a villamosenergia-rendszer rugalmasságát fokozó hazai tárolói kapacitások.
Támogatott tartalom
Új DIVAR IP all-in-one 4000 és 6000 videórögzítők, kis és közepes méretű rendszerekhez
A korszerű videóbiztonsági rendszerek központi eleme a videórögzítő egység, melynek feladata az általuk rögzített felvételek archiválása. A telepítés és konfiguráció bonyolultsága gyakran plusz időt és költséget eredményez. Ezen problémákra nyújt innovatív megoldást a Bosch új, minden-egyben DIVAR IP 4000 és 6000 rögzítőegysége, amelyek a professzionális videórögzítési és kezelési rendszerek összes előnyét egy kompakt csomagban kínálják. Így kiváló választást jelentenek kis- és középméretű boltok, irodák számára, emellett pedig igény szerint bővíthetőek is.
Energiagazdálkodási irányítási rendszerek tanúsítása