e-villamos online szaklap

Ismét LED-konferencia

| | |  0 | |

A nagy érdeklődésre való tekintettel másodszor is megrendezésre kerül a LED-konferencia. A LED-es fényforrások és lámpatestek térnyerésével a világítástechnikai szakma nagy változások előtt áll. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a kérdést szakértő előadók segítségével körbejárhassuk, ezzel tágítva a résztvevők látókörét.

II. LED KONFERENCIA

A MEE Világítástechnikai Társaság és az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar 2011. február 1-2-án  tartja a II. LED konferenciát:
Találjuk meg együtt a LED-ek helyét a világítástechnikában mottóval.

Az első LED konferencia (2010. február) sikere indokolttá tette a rendezvény évenkénti megszervezését. Az elmúlt egy évben további tapasztalatokat szereztünk, amelyeket újabb rendezvényünkön igyekszünk megosztani a konferencia résztvevőivel. A rendezvény szakmai színvonalának emelése érekében külföldi előadókat is meghívtunk, akik nemzetközi kitekintést nyújtanak e témakörben.

FELHÍVÁS előadás tartására
 
A konferencia szervezői előadók jelentkezését várják villamosmérnökök, világítástechnikusok, építészek, belsőépítészek, formatervezők és a LED világítást alkalmazok köréből, akik szívesen megosztják tapasztalatukat a rendezvény résztvevőivel. Szívesen vesszük kutató műhelyek, laboratóriumok és egyetemisták jelentkezését is.

A tervezett előadás két oldalas rövid kivonatának leadási határideje: 2010. november 19.

Az előadások elfogadásáról 2010 december 10-én küldünk értesítést.

A jelentkezéseket a meevtt@gmail.com címre kérjük eljuttatni.

Marketing jellegű és termékismertető előadásokat nem fogadunk el!
 
Az előadások kivonatát megjelentetjük a konferencia programfüzetében.
 
Valamennyi a LED világítás területén tapasztalattal rendelkező szakember jelentkezését várjuk.

A szilárdtest fényforrás alkalmazástechnikája új kihívások elébe állítja a világítástechnikával foglalkozó szakembereket, tervezőket, és szerelőket egyaránt, mivel még nem áll rendelkezésre kellő mélységű szakirodalom és tapasztalat sem. Valamennyien e témával foglalkozók, részben külföldi szakirodalomra, másrészt saját tapasztalataikra támaszkodnak.

A meghirdetett konferencia célja: a LED-ek és az alkalmazástechnika lehetőségeinek megismertetése; megvalósult világítási rendszerek bemutatása; a felhasználás jelenlegi korlátainak ismertetése; együttgondolkodás a LED-ek adta lehetőségek művészi felhasználóival; a fénytechnikai és műszaki jellemzők méréstechnikájának pontosítása; a színtani és termikus paraméterek tisztázása; valamennyi téveszme eloszlatása, amelyet sokan szakmai ismeretek hiányában terjesztenek a LED-ekről.

A konferencia kísérő rendezvénye a LED kiállítás - külföldi cégek részvételével-, melynek keretében lehetősége nyílik e témával foglalkozó vállalkozásoknak a termékeik és szolgáltatásaik ismertetésére a résztvevőkkel.
 
Nagy János
MEE Világítástechnikai Társaság elnöke

Dr. Túrmezei Péter
Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki kar dékánja

Minden kedves érdeklődőt szívesen várunk. További információért írjon a meevtt@gmail.com e-mail címre, vagy nyitvatartási időben hívja a (06 1) 369 6631 telefonszámot.

http://www.vilagitas.org

LED

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul