e-villamos online szaklap

Búcsú Barsiné Pataki Etelkától

| | |  0 | |

Búcsú Barsiné Pataki Etelkától

2018. március 2-án, pénteken 14:30 órakor a budapesti Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra a hazai mérnöktársadalom meghatározó egyéniségét, Barsiné Pataki Etelkát.

Mély fájdalommal értesítjük a mérnöktársadalmat, hogy életének 77. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara korábbi elnöke. A család és a barátok fájdalmában osztozva búcsúznak tőle pályatársai és mérnök kollégái. Barsiné Pataky Etelkát a közéleti és társadalmi szerepvállalása legnagyobb hazai mérnökök sorába emeli, a mérnöki kamaráért végzett munkája pedig követendő példa a szakmai önkormányzat és a hazai mérnöki közösség minden tagja számára.

Barsiné Pataky Etelkától 2018. március 2-án, pénteken 14:30 órakor a budapesti Farkasréti temetőben a református egyház szertartása szerint veszünk búcsút. A gyászjelentést és a kamara honlapján megjelent nekrológot mellékelten megküldjük. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Mérnök Újság márciusi lapszámában a kamara részletesen is megemlékezik Barsiné Pataky Etelka életéről és munkásságáról.

Kérjük, hogy az arra érdemes személyeknek Ön is legyen kedves továbbítani a felhívást, lehetővé téve, hogy mindenki, aki – velünk együtt – szerette és tisztelte, ott lehessen, mikor utolsó útjára kísérjük Őt.

Esetlegesen felmerülő kérdése esetén a Magyar Mérnöki Kamara Főtitkárságán Szekeres Évát tudja keresni a szekeres.eva@mmk.hu és a +36 30 374 1591 elérhetőségeken.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul