e-villamos online szaklap

Sylvania Radiance

| | |  0 | |

Sylvania Radiance

A Sylvania megváltoztatja a LED lámpákról alkotott képet az új ToLEDo™ Radiance termékcsaládjával.

A világítás nem egyszerűen egy tér világosabbá tételére szolgál; egy szobát otthonossá, kényelmessé és stílusossá is tesz. Erre kínál rendhagyó megoldást az új Sylvania ToLEDo™ Radiance termékcsalád.

A ToLEDo™ Radiance fantasztikus ötvözete a lámpának és a lámpatestnek. Egyedülálló kör alakjának köszönhetően sokkal elegánsabb és vonzóbb, mint a hagyományos LED-es retrofit megoldások, így minden belső dekorációba könnyen beilleszthető. Rendhagyó formatervezése és elegáns alakja teszi igazán vonzóvá, ugyanakkor ezek azok a tulajdonságok, amik kiemelik a hagyományos világítási megoldások közül.

Amint a név is sugallja, a lámpa diffúz fény hatását biztosítja, mindig fényes és egyenletes. Ideális konyhák, nappalik, hálószobák, gyermekszobák, szállodák, éttermek, bárok, tárgyalók, recepciós területek, kisebb irodák számára.

A ToLEDo™ Radiance fekete-fehér kivitelben, kétféle méretben készül; 650 lm / 806 lm esetén  142 mm átmérőjű, 850 lm / 1000 lm esetén 192 mm átmérőjű, és mindkettő kapható 2700 K és 4000 K verzióban is. A lámpa optimális fényereje a különböző követelményeknek és alkalmazásoknak megfelelően változtatható. A ToLEDo ™ Radiance alacsony káprázási értékkel bír, így alacsony magasságra szerelve is kellemes fényt ad.

A lámpa E27-es foglalatú, ennek köszönhetően könnyen telepíthető bármely felhasználási területen és nem igényel további telepítési költséget sem.  A 25 000 órás élettartam és az 50 000 kapcsolási ciklus elérése érdekében a ToLEDo™ Radiance energiatakarékos és környezetbarát, higanyt nem tartalmaz.

Technikai adatok:

LED

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul