e-villamos online szaklap

Világítástechnikai szakmérnök szakirányú továbbképzés

| | |  0 | |

Világítástechnikai szakmérnök szakirányú továbbképzés

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszéke világítástechnikai szakmérnöki szakon történő másoddiplomás képzést indít. A képzés célja az épített környezet korszerű és energiahatékony világítástechnikai ismereteinek átadása. A képzésre egy félévben maximum 60 személy jelentkezését a jelentkezés sorrendjében fogadják el.

A négy féléves képzés félévente 10 pénteki és szombati alkalommal, összesen 4×90 óra kötött elfoglaltságot jelent. A tanfolyamon félévenként 30, összesen 120 kreditpontot kell teljesíteni. Egy blokkban 3×45 perces előadások, illetve gyakorlatok vannak.

A szakirányú továbbképzésre való felvétel feltétele a legalább BSc. szintű mérnöki végzettség, de elsősorban építészmérnökök, építőmérnökök, villamosmérnökök és gépészmérnökök jelentkezését várják.

A cél olyan szakemberek képzése, akik magas színvonalú világítástechnikai elméleti, tervezési, továbbá környezettudatos, fenntartható beruházási, kivitelezési, üzemeltetési és kutatás-fejlesztési munka végzésére alkalmasak.

Jelentkezési szándékát a BME Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszéken jelezze.

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. II. em. 31.
Telefon: (1) 463-1331, fax: (1) 463-3647
E-mail: vilagitas@egt.bme.hu

Forrás: bme.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul