e-villamos online szaklap

Világítástechnikai szakmérnök képzés indul!

| | |  0 | |

Világítástechnikai szakmérnök képzés indul!

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának Mikroelektronikai és Technológia Intézete 2015 szeptemberétől világítástechnikai szakmérnök képzést indít.

Magyarországon évtizedek óta egyedülállóan az Óbudai Egyetemen (és annak jogelődjein) folyik célirányos posztgraduális világítástechnikus képzés. Ennek célja, hogy a jelentkezők olyan világítástechnikai alapismeretek birtokába jussanak, amivel könnyedén el tudnak helyezkedni a világítástechnikát érintő gyártói, tervezői, forgalmazói, kutatói, üzemeltetői és alkalmazástechnikai területeken.

A képzés kétféle formában, de ugyanazon metodikával vehető igénybe:
 
- világítástechnikai szakmérnöki képzésre jelentkezhetnek a BSc, MSc illetve főiskolai vagy egyetemi szakon mérnöki végzettség szerzett hallgatók,

- illetve világítástechnikai szakember képzésre jelentkezhetnek a legalább alapképzésben (vagy a korábbi képzési rendszer szerinti főiskolai vagy egyetemi szintű képzésben) szerzett oklevéllel rendelkező hallgatók a következő képzési területekről: műszaki, orvos- és egészségtudomány, társadalomtudomány, jogi és igazgatási, pedagógusképzés, informatika, természettudomány, gazdaságtudományok, bölcsészettudomány, nemzetvédelmi és katonai, agrár, sporttudomány, művészet.

A képzés szakdolgozat készítésével és záróvizsgával zárul, melynek eredményes teljesítése esetén a hallgatók diplomát kapnak. 

A képzés időtartama: 4 félév
A képzés időbeosztása: félévente 4x3 nap

Érdeklődni és jelentkezni lehet az intézet honlapján (http://mti.kvk.uni-obuda.hu/node/19) vagy a molnar.karoly@kvk.uni-obuda.hu címen.

További információk: http://mti.kvk.uni-obuda.hu/node/19

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul