e-villamos online szaklap

Megújult a Villanyszerelők Lapjának fórumoldala

| | |  0 | |

Nagy örömmel tudatjuk, hogy egy régóta húzódó probléma végére sikerült pontot tennünk azzal, hogy a Villanyszerelők Lapja fóruma új köntösbe bújva teljesen megújult!

A régi alkalmazást hátrahagyva ezután egy teljesen új felületen várjuk a villanyszereléssel, villamossággal, villamos iparral és a szaklappal kapcsolatos kérdéseiket, hozzászólásaikat.

A megújult fórum a korábbiakhoz képest számtalan új lehetõséget kínál a felhasználók számára. A kibõvült funkciók használata a legtöbb esetben egyértelmû, gyorsan elsajátítható. Az új alkalmazásoknak köszönhetõen ezután már nem lehet probléma egy-egy fotó, videó vagy térkép beágyazása sem, illetve a friss hozzászólások és témák is könnyedén nyomon követhetõk.

A fórumban lehetõség van regisztráció nélküli hozzászólásra, ám mindenképpen azt javasoljuk, hogy az érdeklõdõk végezzék el az egyébként gyors és egyszerû regisztrációs folyamatot, így további funkciók sokasága válik elérhetõvé számukra, amelyek egyúttal a fórum késõbb használatát is megkönnyítik. A regisztráció után természetesen kialakítható a személyes profil is – saját képpel, adatokkal, különbözõ elérhetõségekkel.

A fórum használatával kapcsolatos tanácsok a „segítség” menüpontban találhatók, de a kérdések és vélemények számára létrehozott topikban is bárki megfogalmazhatja felvetését.

Reméljük, hogy az új felület elnyeri tetszésüket és a Villanyszerelõk Lapja fórumának felhasználói között eredményes szakmai diskurzus valósulhat meg!

Kellemes idõtöltést kívánunk!

Legfrissebb témák:
- Áramlopás: hogyan lopjunk áramot?
- Kompakt fénycsõ-hova való?
- Földelés helyett EPH, avagy a kényszer nagy úr

Tovább a fórumra!

 

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul