e-villamos online szaklap

Felhívás a vörösiszap-tragédia károsultjainak megsegítésére

| | |  0 | |

Egy példaértékű épületgépész kezdeményezésről szeretnénk beszámolni, ami talán az épületvillamossági területen is követőkre talál.

Épületgépészeti felhívás a vörösiszap-tragédia károsultjainak megsegítésére

Szomorú és megrendítõ, mikor egy élet munkája dõl romba pillanatok alatt, az ilyesmi mindenkire hatással van. Vannak, akik tesznek is valamit ilyen esetben, és vannak, ezek közé tartozik a váci Lan-co Kft., amely megkeresett minket (a Víz-, Gáz-, Fûtéstechnika szaklapot) kezdeményezésével. Az épületgépészeti vállalkozás, konkrétan Láng László és Fuchs Gábor ügyvezetõk az együttérzés mellett felajánlják egy család támogatását a következõ adománnyal:

Egy max. 100 m2-es családi ház teljes gépészeti (víz, gáz, fûtés) anyagainak leszállítását az építkezés helyszínére.
A segítést egy konkrét családnak szeretnék felajánlani, aki új otthon építésében gondolkodik, érvényes építési engedéllyel rendelkezik, és 1 éven belül beépíti a leszállított anyagokat.

Üdvözöljük a Lan-co Kft. gondolatát, amelyet mi is teljes mellszélességgel támogatunk. Sõt, tovább megyünk: kérjük a szakmabelieket, hogy csatlakozzanak a felajánláshoz munkájukkal vagy anyagokkal!

A rászorulók szerkesztõségünk (Víz-, Gáz-, Fûtéstechnika szaklap) elérhetõségein hozzánk, avagy közvetlenül a Lan-co Kft.-hez fordulhatnak: Szerelvénybolt: 2600 Vác Rádi u. 42., telefon: 06-27 303-672, fax: 06-27 301-876, e-mail: lan-co@invitel.hu.
A további felajánlásokat – amelyekrõl hírt adunk – a szerkesztõség címeire várjuk.

Mindehhez hozzátennénk, hogy mi, az E-VILLAMOS szerkesztõsége is várjuk a felajánlásokat elérhetõségeinken, avagy itt lentebb, a kommentezési lehetõségnél.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul