e-villamos online szaklap

Connect Partner Hub néven partnerkapcsolati központ segíti a közös értékteremtést az ABB ügyfelei számára

| | |  0 | |

Connect Partner Hub néven partnerkapcsolati központ segíti a közös értékteremtést az ABB ügyfelei számára

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel, például rendszer integrátorokkal, illetve közvetlenül hozzáférhetnek az ABB Ability™ digitális megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz.

A Connect Partner Hub partnerkapcsolati központ a népszerű mobil alkalmazásban már elérhető ABB Connect eszközökre épül, amelyeket 2017-es megjelenésük óta sok százezren töltöttek le. Az ABB Connect az ügyfelek széles köre szemében az első számú mobiltelefonon és táblagépen használt alkalmazás, amelyen elérhetik az ABB Electrification portfólióját.

A platform indításával kapcsolatban, Andrea Temporiti, az ABB Electrification digitális üzletágának vezetője azt mondta, hogy „a Connect Partner Hub jóval több, mint egy információcserére szolgáló platform. Ez egy, a vállalat teljes környezetét magában foglaló rendszer, ahol létre lehet hozni a digitális együttműködés és kommunikáció olyan alkotó közösségét, amely egyszerre teremt értéket az ABB és ügyfelei számára. Most lesz egy hely a partnereink számára, ahol ötleteket vitathatnak meg és felhasználhatják más szakemberek tudását integrált megoldások és megnövelt értékű szolgáltatások tervezésére, értékesítésére, szállítására és üzemeltetésére.”

A Connect Partner Hub ‘Projekt’ funkciójával a felhasználók valós időben tervezhetnek és alkothatnak, illetve együttműködhetnek a világ bármely pontjáról olyan eszközök segítségével, mint a DocWeb egyvonalas rajz tervező program, vagy több már létező eszköz, például az e-Configure.

Az ’Idea Tank’ menüpontban a felhasználók közvetlenül az ABB termékmenedzserekkel oszthatják meg ötleteiket és kaphatnak visszajelzést.

A Connect Partner Hub leegyszerűsíti az ABB termékek és megoldások keresését, konfigurálását, megvásárlását és telepítését, illetve a partnerek pontos igényei és tevékenysége alapján személyre szabott és zavartalan élményt nyújt.

Az ABB Connect Partner Hub idővel tovább fog fejlődni, ahogy további eszközök és szolgáltatások kerülnek fel a palettára. Az ‘Idea Tank’ menüpont tartalmaz egy visszacsatolási funkciót is, amely arra kéri a felhasználókat, hogy adjanak ötleteket, tegyenek javaslatokat magának a platformnak a javítására.

Az ABB Energetika üzletága globális vezető szerepet játszik a villamos megoldások terén, több mint 100 országban folytat üzleti tevékenységet és gyártó telephelyeinek száma meghaladja a 200-at. Mintegy 53 000 alkalmazottjuk dolgozik a jövő biztonságos, intelligens és fenntartható villamos ellátásán az iparban, a közszolgáltatásokban és a településeken. Portfóliónk, amelynek középpontjában az élenjáró ABB AbilityTM által támogatott digitális megoldások állnak, védi, összeköti és optimalizálja a villamosenergia-ellátást. Ez magába foglalja az ipar, az infrastruktúra és a szállítás villamosenergia-ellátását az adatközpontoktól az e-mobilitási megoldásokig, a megújuló energiaforrások integrálását és az intelligens elosztás és energiatárolás biztosítását. További információk: https://new.abb.com/low-voltage/hu

ABB

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul