e-villamos online szaklap

Nyerő széria az OBO-tól

| | |  0 | |

Nyerő széria az OBO-tól

Az OBO Bettermann bemutatja a Nyerő szériát, mely a vakolat alatti és üreges fali szerelvénydobozok teljesen új termékkínálata.

A fejlesztés során különösen nagy hangsúlyt helyeztünk az egyszerű, gyors és folyamatos munkavégzésre, az eredmény pedig okos, részben szabadalmaztatott terméktulajdonságok sokasága, amelyekkel az OBO vakolat alatti és üreges fali szerelvénydobozai új mércét állítanak fel a szerelésnél a minőség és gyorsaság terén. Mind a vakolat alatti, mind az üreges fali szerelvénydobozok rendelkezésre állnak hagyományos és légmentesen záródó kivitelben is. Ez az új kínálat a széles választékú kiegészítők által válik teljessé.

OBO vakolat alatti szerelvénydobozai: egyszerű és gyors szerelés

A munka megkönnyítését minden építkezésen szívesen veszik és az OBO vakolat alatti dobozai ezt lehetővé is teszik a szerelők számára. Ezekről olyan termékrészletek gondoskodnak, mint például az összekötőelem szabadalmaztatott bajonettzárral, amely mindkét oldalon összekapcsolható és biztosítja a maximális rugalmasságot. A szerelési idő lerövidítéséért a feliratozott kábel- és csőbevezetések felelnek.

Egy képlet, amit az OBO vakolat alatti dobozaival kapcsolatban meg kell jegyezni, „4x3”:

4 csavardóm, amelyek a doboz körül helyezkednek el és a 3 furattal lehetővé teszik a készülék pontos beállítását még akkor is, ha a gipszelés nem tökéletes.

A légmentesen záródó vakolat alatti szerelvénydobozok egy további funkciója, a hőre lágyuló elasztomerből (TPE) készült bevezető membránok. Könnyen átszúrható a vezetékek és csövek által, így a további szerszámok használata feleslegessé válik.

Garantált szerelési előny az OBO üreges fali szerelvénydobozaival

Összekötőelem, még egy termékjellemző, amellyel az OBO vakolat alatti szerelvénydobozai felülmúlják a hasonló termékeket. A térfogata 8%-kal nagyobb a hagyományos modellekhez képest, így az átvezetés érzékelhetően egyszerűbb. A 2x3-as csavardóm egy másik egyedi megoldás, amely maximális pozícionálást biztosít, ezáltal lehetséges a készülék pontos rögzítése. A feliratozott kábel- és csőbevezetések leegyszerűsítik a kiválasztást, hogy a szabványos kábelrögzítés biztosított legyen.

A standard szerelvénydobozok kiemelkedő tulajdonságai a kombinált csőbevezetések, amelyekkel mind az M20-as, mind pedig az M25-ös átmérőjű elektromos védőcsövek beszerelhetők. Az üreges fali dobozok légmentesen záródó változatai – éppúgy, mint a vakolat alatti dobozok – szintén rendelkeznek TPE-ből készült bevezető membránokkal, melyek a kábelek és csövek szerszám nélküli bevezetését teszik lehetővé.

Optimálisan összehangolt tartozékok minden szerelési kihíváshoz

Egy tökéletesen összehangolt tartozékkínálat teszi teljessé mind a vakolat alatti, mind az üreges fali szerelvénydobozokat. Az üreges fali szerelvénydobozok családjához az OBO egy piaci újdonságot alkotott: egy rögzítőelem, mely ideális olyan vékony burkolatokhoz, mint például üveg- vagy fémlemezek. Ez egyszerűen rögzíthető az üreges fali szerelvénydoboz szorítókapcsaihoz, ezáltal problémamentesen kiegyenlíthetők a kivágási pontatlanságok. Az OBO üreges fali szerelvénydobozai 0,2 mm anyagvastagságtól használhatók.
Az OBO új vakolat alatti szerelvénydoboz-kínálatában megtalálható számos kicsi, de annál hatékonyabb problémamegoldó alkatrész. Ilyen például a Quick-Fix gyorsrögzítő, ami gyors megoldást jelent a szerelvénydobozok vakolás vagy ragasztás nélküli rögzítéséhez. A végső tartást a falazat és süllyesztett doboz közé beszivárgó vakolat hozza létre. A vakolatkiegyenlítő gyűrűk jelentik a megoldást, amennyiben a fal a tervezettnél vastagabb vakolatréteget, vagy burkolólapot kapott. Ilyen esetben a vakolatkiegyenlítő gyűrű kompenzálja a szerelvénydoboz és a végső zárósík közti távolságot.

OBO

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul