e-villamos online szaklap

Újgenerációs por- és páramentes lámpatest

| | |  0 | |

Bemutatjuk a Sylvania legújabb por- és páramentes termékcsaládját a Resisto-t, ami ideális választás parkolók, műhelyek, tárolók és aluljárók számára. A Resisto egy por- és páramentes lámpatest, amely a német R&D csapat által lett megalkotva és kategóriáján belül a legjobb specifikációt kínálja.

A termékcsalád a könnyű telepítés jegyében lett megtervezve, így az egyik fő újdonság a szélesebb mennyezeti konzol, ami a rögzítés rugalmasságát biztosítja. A megnövelt testvastagság és a további búra kapcsok még robosztusabbá teszik a lámpatestet. A termékcsalád 3 hosszban kapható: 600 mm, 1200 mm és 1500 mm. A Resisto víz-, por- és szennyeződésálló polikarbonát testtel és búrával rendelkezik, IP66-os védelemmel (Sylsmart változatok IP65) és IK08-as ütésállósággal (SylSmart szenzor IK03). A termékcsalád élettartama 100 000 óra (L70B50)

A Resisto a felhasználók számára további költségcsökkentés lehetőségét kínálja, miközben maximálizálja az vezérelhetőséget a SylSmart Standalone, SylSmart Connected Building és SylSmart Connected Industry révén.

A SylSmart Standalone a legsokoldalúbb és legkényelmesebb világításvezérlő rendszerünk plug & play telepítéssel, ideális kis méretű alkalmazásokhoz. A SylSmart Connected Industry moduláris, méretezhető és hatékony, az épület egészére kiterjedő csatlakozást tesz lehetővé, tökéletesen alkalmas nagyüzemi raktárakhoz és ipari létesítményekhez. A SylSmart-kompatibilis verziókkal a Resisto hosszú távon pénzt és energiát takarít meg, nyugalmat és alacsony üzemeltetési költségeket biztosítva.

SylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul